—INFOrmatiePUNT— Week 41


Alweer de tweede INFOrmatiePUNT. Ik heb besloten dat het een week mee moet gaan. Dat van vorige week was een groot succes. Vooral voor Aat, die vroeg waar hij hout kon vinden en van Yinda prompt het aanbod kreeg het gratis te komen halen. Goed voorbeeld doet goed volgen. Vragen over Frankrijk? Doe hier een duit in het zakje.
UPDATE! Onderwerpen:
1: houtkachel aansluiten
2: elektrische vloerverwarming
3: wegenbelasting
4: wat is een SCI?

60 reacties op “—INFOrmatiePUNT— Week 41

 1. @Krek: twas niet zo heel belangrijk. Wij hebben afgelopen feb. 2 polpulieren laten omhakken. Hebben nu nogal wat waaibomenhout tot onze beschikking. Vooralsnog schijten de Tokkies erop.

 2. @Robert: die opmerking is al eerder gemaakt:
  17 augustus:
  @Krek: Ik ben sinds een week de trotse bezitter van een heurs kippenhok! En sinds vrijdag zijn er ook 3 bewoners, die ons elke dag voorzien van 3 kakleverse eitjes.
  Wij hebben het verblijf ‘De Tokkies’ genoemd, dat zal voor jullie Fransozen niets zeggen, maar hier is het een real- life programma over een aso familie in A’dam, die uit hun huis is gezet en naarstig op zoek is naar een nieuw onderkomen…
  Karin en Edwin :: 17 augustus 21:23 :: e-mail
  ——————————————————————————–
  dat programma heb ik gezien ,dan zal het wel een zooitje worden in je kippenhok gooien met eieren enzo…
  ik hoop dat de kakelverse eitjes lekker zijn

 3. Het doel van mijn SCI is om mijn tweede echtgenote te beschermen tegen erfenamen c.q. kinderen uit een eerdere huwelijk….Wij hebben ieder 3 kinderen, dus er zouden problemen kunnen ontstaan, wanneer één van ons komt te overlijden…..ons kent ons…uit ervaring heb ik zoveel problemen meegemaakt omdat mensen zeiden zo zijn mijn kinderen niet, dat wij alle troubles willen vermijden en met een SCI gaat dat prima…er is een groot verschil in erfrecht in Frankrijk en Nederland…..van daar…
  Voor prive vragen over de SCI wil ik best per email of telefonisch beantwoorden….maar niet via het internet….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *