Chez Roger & Françoise, maandag 18 april.


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Ik wil vandaag graag uitroepen tot “Goed Nieuws Dag”. Ik doe zelf de kick-off: Ajax heeft gewonnen van Feyenoord. En ik was vanacht al voor 1 uur naar bed. Wie volgt?

82 reacties op “Chez Roger & Françoise, maandag 18 april.

 1. Zal de droom nog even vertellen dan…Lopend door een heel oud, volledig uitgestorven dorpje komt Krek uit een steegje en beduid mij met hem mee te gaan. In alle huizen bevinden zich kamertjes waar over duidelijk ooit druk gewerkt was aan zeer uiteenlopende dingen.
  Hij wou vooral dat ik goed zag hoe druk hij in al die kamertjes bezig was terwijl alles overdekt was met een dikke laag stof en spinnenwebben. Na de rondleiding moest ik in een moderne kamer op een rond bed gaan liggen, werd ingestopt onder een heel dik dekbed zodat ik vooral goed kon bijkomen van hetgeen ik allemaal gezien had. Er waren daar meer mensen waarvan ik wist dat het stamgasten waren maar heb hun gezichten niet gezien. Ik wou steeds uit bed maar dat mocht niet van krek, die bleef maar zeggen: Nee, rust nou maar uit en laat het allemaal goed op je inwerken.
  Daarbij lachte hij wel vriendelijk trouwens…
  Nou, is dat bizar of niet….

 2. @Remke, wist je die droom meteen toen je opstond of kwam ie in de loop van de dag weer boven. Ik ben mijn dromen soms meteen kwijt als ik wakker wordt.

 3. @marjan en krek: Dineke zet haar foto’s geloof ik op photobucket.com. Is die site wellicht op een of andere manier geblokkeerd bij jullie?

 4. PC werkt niet mee, kan eerder gemaakt werk niet terugvinden, schijfje kaduuk, enfin: denk dat het tijd is dat ik maar ga pitten

 5. Misschien ligt het er alleen bij jullie uitdan. Ik weet wel dat ik het afgelopen weekend wat trubbels had omdat de zooi in revisie was.

 6. Ik heb dat ook een tijdje gehad. Bleek dat er ergens een optie in mijn browser aanstond die niet toeliet dat er plaatjes van vanaf andere websites werden weergegeven.
  “Load images for the originating web site only” heet dat in Firefox.

 7. Goedenavond;
  Doe maar een paar dubbele whisky’s, morgen een begrafenis van de man van mijn schoonzus. Is 52 geworden, het syndroom van Pick, duurt maar 7 jaar voordat je je laatste adem uitblaast. Daarna een etentje van papaa die 76 wordt, en over twee dagen wederom kennismaakt met het mes van de chirurg.
  En ik kreeg te horen dat ik volgende week donderdag af mag reizen naar Italie, om bijgeschoold te worden in de geheimen van de grootmeesters van de witte vullingen. Kom ik pas zondag weer thuis, terwijl ik dan al in Frankrijk had moeten zitten. O ja… verders verloopt alles volgens planning.

 8. Bedankt Peter.
  Je verbaast je er toch over dat het ene jaar doodsaai verloopt, om dat vervolgens een ander jaar weer helemaal te compenseren. En dat hoeft gelukkig natuurlijk niet alleen maar rampspoed te zijn .

 9. Natuurlijk ben ik van de partij.
  Ik lees net de dagopening, het goede nieuws is dat mijn papaa tegen elke verwachting morgen toch maar mooi 76 wordt. Is inmiddels vandaag, dus gelukt… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *