Oudeautoshotel in de Ardèche


Ooit oprichter van de allereerste motorcamping, is Gerben Hoekstra samen met ‘zijn’ Petra nu eigenaar van een speciaal hotel alleen voor eigenaren van een Klassiek Automobiel. En het hoeft geeneens een DS te wezen. Een patserige Amerikaan of een dikke Duitser mag ook. Zelfs Zweedse tanks en nerveus gesneden Italiaanse bolides worden op het domaine niet geweerd! Het ziet er allemaal perfect uit. Het is dat ik na de avonturen met mijn onderhoudsgevoelige Volvo 142 (’72) mijn bekomst heb van ouwe auto’s, anders zou ik bijna door de knieën gaan en speciaal een klassieker aanschaffen om naar dit hotel te kunnen tuffen. Goed geschreven site ook!
Merci, Peter

7 reacties op “Oudeautoshotel in de Ardèche

  1. Wat geweldig, wanneer je je dromen zo gestalte kunt geven. Het plezier stralt er vanaf bij die twee (ben best wel een pietsie jaloers….)

  2. Geweldig!, ik zou er zo heen rijden (als ik een auto had) 🙂

  3. (Ik heb eerlijk gezegd de link naar website van bovenstaande gast verwijderd – bijdrage lijkt alleen bedoeld om zichzelf te promoten)

  4. Renault 11 uit ’83 is wel héél erg limiet hoor! Maar omdat er nog NIEMAND gereserveerd heeft, ben je welkom Remke. Zo te zien hebben we deze zomer zelf vakantie.