Chez Roger & Françoise, paaszondag 27 maart


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Schaamschaam… geen tijd gehad vandaag om een logje te plaatsen. Zodat we zomaar twee café’s na elkaar aantreffen. zonder iets ertussen. Mijn excuus: ik heb bezoek, dat nu naar bed is. Maar ik wil ook wel plat. Dus ik volsta met het openen van een nieuw café. Zalig, Pasen!
Zomertijd!

191 reacties op “Chez Roger & Françoise, paaszondag 27 maart

 1. hoezo als leek? weet je hoe mooi die dingen zijn (en onbetaalbaar) vroeger op de acedemie wel mee gewerkt, heerlijke machines voor een grafiecus.

 2. @Remke: ik weet hoe mooi ze zijn, ik had ooit in een project een A4 scherm, en dan heb ik het over meer dan 15 jaar geleden….. maar ze werken ook gewoon zonder dat je ergens verstand van hoeft te hebben. niet al dat windows gezeik.

 3. joho coco! Gaan we weer over die muziek, sorry fred…
  Ja co, ik heb al alle mappen in de pc maar wil het nu op een aparte (laptop) zodat ik um buiten op het terras kan zetten. totaal nu ongeveer 12 mappen van ong 250 mb. het probleen is dat in die laptop W98 zit met een zeer hoog bejaarde mediaplayer, die kan maar 1 nummer tegelijk…maar ik zet julebox erwel in zoals peter al voorstelde.

 4. boehoe…ik heb de laatste mediaplayer (XP_Pro) maar die doet ‘t niet onder W98. toen wou ik xp op de laptop, maar dat kost 2 Gb, en waarschijnlijk dus te weinig ram.

 5. @G, ach het schijnt al eens eerder gebeurt te zijn. en ineens is ie weer dan. zou het wel jammer vinden want ik moet altijd erg om um lachen. zeer droge humor.

 6. @G, ja ik lees niet alles natuurlijk. op een of andere manier mis ik steeds die momenten. maar goed we zien wel. ik blijf toch vnl hier, dat heen weer gehops…

 7. Een goedenavond. Wat een rare dag: 6 uur thuiskomen, 7 uur in bed en dan om half één uit bed worden gebeld. Overdag nog een uur geslapen en nu weer helemaal fit. Erg he…
  Wat is “het mooiste restaurant ooit” in het Frans? Een kennis maakt er “La plupart de restaurant de beatiful jamais” van, maar ik zit te denken aan “Le plus beau restaurant à jamais”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *