Chez Roger & Françoise, zaterdag 26 maart


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Pa’s weekend. Dit jaar voor het eerst kleine eitjes bij de Champion gezien. Bovendien heeft mijn goede vriend R. een zak uit NL meegenomen. We kunnen dus verstoppen en morgen zoeken. Wie eiverig zoekt en de meeste eitjes vindt, is als beloning de gehele dag eileider. Het hele weekend zo veel gekookte eieren eten als je wilt. Wel graag de schalen in de schaal op de bar. Die zijn voor de kippen. Receicling.

409 reacties op “Chez Roger & Françoise, zaterdag 26 maart

 1. @Fred: tsja. Door de week om 6 uur op en in je vrije weekend om 7 uur ( ten 1e omdat je toch uitgeslapen betn en ten 2e omdat je gvd nog zoveel moet doen

 2. @Fred: hoe doe je dat? Keertej de staatsloterij winnen? Speel al jaren mee. Ook met de postcode. Enige wat me overkomt:Gefeliciteerd met uw prijs En dan gaat het hoogstens om 7 euro (“geef het niet in 1 x uit”)

 3. @Fred, trouwens, vrijdag in de Euromillion,
  51 miljoen te winnen. Aangezien de duivel altijd op de grote hoop sch**t. :-))))

 4. @Coco: andere spelletjes??????
  @Dineke (en Coco): goh, zijn jullie al net zo gelukkig als ik (volgens A is het OF geluk in het spel, OF in de liefde). wij hebben de loterijen dan ook definitief opgezegd toen wij geemigreerd zijn.

 5. nee hoor, ik ben er nog, maar omdat er toch niemand was was ik even een stukje van het Frans in het Nederlands aan het vertalen….

 6. @ gertjan :: 26 maart 2005 23:32 : als jullie een tijdje nix zeggen ga ik weer verder met m’n vertaling. en juist dan zeggen jullie natuurlijk weer allemaal tegelijk wat. helaas kan ik geen 2 venstertjes tegelijk aktief hebben….

 7. @g: maar om je vraag te beantwoorden: 1 klik op mijn website en dan helemaal naar onderen scrollen, is voldoende om mijn rundje te onthullen….

 8. nou dit was het weer helaas, ik moet “oprotten” word er gezegd want er wil een ander op internet…en dit valt in de categorie: niet zinnig bezig zijn op de pc.
  denk niet dat ik nog terug kom.
  salut.

 9. tja… weer alleen, dan maar mediteren… diep uitademen… gedachten op nul…. doet maar een geleide fantasie….. je ligt in een groene weiden…. je kijkt om je heen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *