Chez Roger & Françoise, vrijdag 24 juni


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Oleeeeee, ole, ole, oleeeeee. Het gaat goed met het Nederlands elftal onder de 20. Al had Hugo Borst nog wel wat te zeiken, vanavond. Maar ja, al worden we met nul tegendoelpunten wereldkampioen, Hugo Borst zal altijd wat te zeiken hebben. Een soort voetbal-Peter van Bueren. Een vleesgeworden volkskrant. Waarschijnlijk telg uit een lange lijn van agrariërs. Wat me er aan doet denken… al dagen niet wezen gluren bij de buren!
Bijna weekend. Nog een paar weekjes, dan gaat ons gezinnetje er even een weekje tussen uit. FF buurten bij (oa) John:P!

131 reacties op “Chez Roger & Françoise, vrijdag 24 juni

  1. truste slaapkop…
    coco: ja, ben toch een vrij mens? en zolang ik niet vervelend ben mag ik van mijn moeder altijd alles zelf beslissen!

  2. truste slaapkop…
    coco: ja, ben toch een vrij mens? en zolang ik niet vervelend ben mag ik van mijn moeder altijd alles zelf beslissen!

  3. gertjan: je bent lief! Maar Fred meende dat niet hoor, vorm van aandacht trekken. Maar als het nodig is zal ik het in de groep gooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *