Chez Roger & Françoise vrijdag 24 september 2004


Zo, een schoon café. We zijn gister nogal uithuizig geweest en dat heeft zelfs een oneerbaar voorstel opgeleverd. ben benieuwd of Ingrid en Willen komen vertellen hoe het was.

235 reacties op “Chez Roger & Françoise vrijdag 24 september 2004

 1. voordeel van chatten is dat je direct de reacties van anderen ziet verschijnen, nu moet je telkens reloaden en naar beneden scrollen. maar t moet er inderdaad wel zo druk voor zijn als hier nu. in je eentje chatten is niet leuk, dan zien anderen jouw inbreng geloof ik niet eens.
  zo , weer een op weg naar de 200.

 2. @ronaldus: nou en of. Ik zit hier te soppen achter de computer! Nou nog een manier vinden om voor elk postje een kwartje te krijgen. 😉 Maar uiteidnelijk gaat het natuurlijk niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit. Want het moet natuurlijk ook een beetje gezellig zijn, in deze volle kolommen. Howel 200 natuurlijk wél veel is. Roger! Zet vast een paar flessen prik op de bar. En niet die goedkope rommel die je de jagersvereniging schenkt. We hebben gasten met klasse in huis!

 3. Maggiknie!! Doe nog maar een rooie, Roger!
  (psst, Roger…..ik vind dat Françoise er niet op vooruit gaat, haar mond valt zo in.Stuur dat mens eens naar de tandtechnieker en naar de kapper. Je verdient genoeg aan ons)

 4. Niet eerlijk! Ik heb ISDN en het duurt bij mij allemaal hartstikke lang.
  @Peter: ah, dus dat is chatten. Nee, dat gaat mij toch te snel allemaal. Dan moet je helemaal als een idioot tikken of allerlei afko.s gaan gebruiken.
  @René: Ah, zo bedoel je. Tja, dan moet ik dus een tekentje toevoegen en daar dan een linkje aan hangen. Het is zo al werk genoeg, vrees ik. Gelukkig chekt John af en toe mijn werk met een handig programma’tje wat er zitten nu al steeds fouten in.

 5. @Krek: er gaat wel iets mis: halen we vandaag 2 records, eerst 12 aanwezigen en vervolgens meer dan 200 reacties in het café, is HeF naar de 10e plaats gezakt! HOE KAN DIT? 🙁

 6. Wat is precies de bedoeling van de agenda, gaan we met z’n allen lukraak allerlei bijzondere gebeurtenissen melden, of zijn er spelregels die ik gemist heb in deze waterval van logs.
  Ik ben natuurlijk zo vrij geweest mijn verjaardag in te vullen zodat iedereen ruim de tijd heeft om iets leuks voor mij te bedenken 😀

 7. Terzijde: voor de webmasters onder ons. webwereld.nl meldt de geboorte van een progje dat van minuut tot minuut bijhoudt of een linkje sterft. de dode link is dood!
  Proost allemaal!

 8. @Dineke: je waardering is afhankelijk van het aantal mensen dat via hier naar daar gaat. Ik heb de link naar daar uit de linklijst op deze pagina gehaald (titel: De Beste Frankrijklinks). Kennelijk klikken mensen daar makkelijker op dan op zo’n button. IK zet ‘m snel terug. Jullie intussen allemaal ff stemmen!

 9. Dat zal het zijn! Ik moest idd ook ff zoeken!
  Maar ik speel wel een beetje vals …..ssssssst…ik stem vanaf mijn werk (in een tussenuur) én vanaf de pc thuis….. 😛

 10. Leer je dat van je leerlingen Dineke, fraude is een zwaar delict dus kijk maar uit.
  (ik loop ff naar de buurman om met zijn pc te stemmen)

 11. Oh, en nog wat, eens in de twee weken beginnen ze opnieuw met tellen. De hoogste heeft er maar 4! Dus als iedereen nu even gaat stemmen, staan we vanavond even bovenaan!

 12. HenF heeft een behoorlijk vertragend effect als ik op de pc aan het werk ben. Ik parkeer HenF rechtsonder in het beeldscherm en telkens klik je toch het café aan, weer 3 minuten verder…
  Ik schiet dus geen bal op vanavond, maar ja uitzetten doe je ook zo maar niet, een beetje fun tijdens het werk moet kunnen toch. Nog 30 min.. dan ben ik er doorheen.
  roger….. ondertussen een cola-tic

 13. Hm, Krek…..de 1e reactie op het berichie van Hans op FF, is dat toevallig van jou? Vind het zo geheel jouw stijl. Leuk hotmailadres overigens.
  @Ronaldus: fraude en fraude is 2. Wanneer een ll zo spiekt dat ik het niet zie ,komt hij/zij er dus mee weg….

 14. 218. Is even mijn huisnummer geweest aan de Fred.
  Haha, toch niet meer terug te vinden, al ben je nog zo creatief.
  In die tijd hadden wij een commodore 64 en voelden ons de koning te rijk: een COMPUTER!!! Avonden aaneen zaten we zwaar kettingrokend ‘adventures’ te spelen. Was alleen nog tekst, maar spannend dat we het vonden, elke keer een stukje verder. En niet te vergeten die vliegspelletjes met zo’n #$%$ joy-stick. -zucht- jeugsentiment…

 15. Issurnogiemand??????
  Of zit iedereen te lezen….
  Gut, alleen drinken is wel een beetje zielig….
  Ja…nog eentje dan maar, Roger. En geef Françoise ook wat. En geef er in godsnaam een rietje bij!

 16. Ik kan ook nog ueren spelletjes doen… Riven Myst Syberia etc….heerlijk kan ik me helemaal in laten gaan…
  @Ronaldus: de eigenaar doet niet moeilijk’ik kan erin wanneer ik wil, overdracht is 8 januari gepland….prima zo iemand…..

 17. Is er iets originelers te bedenken dan “m. vr. gr.” ik ben nu al 14 mailtjes geeindigd met deze uitgekauwde afsluiting.
  tot ziens, slaat nergens op en “het ga je goed” laat ook niet echt een warm gevoel achter. Waar maak ik me eigenlijk druk om.. m. vr. gr.

 18. Oké…. alles beantwoord… ben serieus gebleven en braaf geeindigd m. vr. gr.
  @peter, is wel leuk onder een nederlands mailtje daar zal ongetwijfeld reactie op komen, en doel is bereikt.
  tschus??? is dat Francoise zonder gebit….
  roger.. ik ben er helemaal klaar voor doe mij maar een whisky

 19. Het is wel een dag van records…..en ik heb eigenlijk niks te melden en zit ook net bedenken wat ik hier eigenlijk doe op deze aardbol en hier op HeF. Ik ben al een beetje vroeg aan de rode wijn gegaan en ben gewoon doorblijven drinken en daardoor een beetje filosofisch aan het worden…
  Moeten we trouwens geen nieuw logje aanmaken voor het café, want het laden duurt wel erg lang…..

 20. Ik ga mijn wijn opdrinken en dan naar bed, morgen komen ze het dak repareren….ze staan om 8.00 uur al voor de deur …..en dat op een zaterdagochtend………………

 21. Eh… ik filosofeerde wat over drank en hoeveelheid en wat het met mij zou kunnen doen als ik lang genoeg doordrink,
  ik had er geen idee van dat je ook aan het filosoferen was.
  (hier kom ik nooit mee weg)…… 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *