hulp gezocht voor naam

Deze vraag stond op FF een serieuze reactie van Krek is (ws uit wraakgevoelens) gepoetst. Denk dat wij Jolanda een heel eind op weg kunnen helpen.
hulp gezocht voor naam jolanda 24-09-2004
ik ben met een naam bezig voor een eigen bedrijfje, nu wilde ik graag een frans/nederlandse woordspeling voor gebruiken.
ik ga tweedehands tenten verkopen…
ik had al zoiets als: tent aux deux mains, maar volgens mij klopt daar weinig van.
Zijn er mensen die me willen helpen iets leuks te bedenken? ik hoop het!
alvast heel erg bedankt!

65 reacties op “hulp gezocht voor naam

 1. Eh, 70 . Okee? Dan is-ie helemaal kompleet. En krijg je er van mij een drankje bij in ‘t café. Dan kunnen we daar verder OH-en.

 2. hahaha, nee,ik denk dat ik er wel een gevonden heb:
  Toiles et Toiles vond ik erg mooi, aangezien ik heel erg van sterren houd, is dit zeker ook op mij van toepassing!!!!
  Bedankt KREK!!!!

 3. Gesloten beurzen? Dit soort dingetjes is wel mijn vak hoor!
  Nee, natuurlijk, dat was maar een grapje. Ik heb een hekel aan emoticons, en dat breekt me nog wel eens op.;)

 4. Toch heb ik wel eens zitten fantaseren……net zoals er vroeger een markt was voor het witte T-shirt met de bekende smiley, moet er een markt zijn voor het witte T-shirt met een Emoticon…..en nu gaat iemand dit ide te gelde maken, wordt stinkende rijk en….koopt een huis in Frankrijk 😮

 5. Ja maar, Dineke, een emoticon ís toch een smiley?
  Maar zonder dollen, op een van de andere weblogs vorig jaar was iemand die een 😉 (maar dan de tekentjes, puntkomma haakje sluiten,irritant dat je dat niet kan laten staan! Ik haat die simpele poppetjes. Van de week tikte ik een jaartal in achter de naam van Claude François dat eindigde op 8haakje sluiten, kreeg ik zo’n cool mannetje achter zijn sterfjaar!) in zijn naam had en die daar ook shirts van had laten drukken die je dan kon kopen. Volgens mij woont die nog steeds op een oude woonboot onder Ring A9 bij Amsterdam.
  Overigens, in antwoord op je vraag elders, vanavond, of ik dat was op FF… volgens mij kan dat niet, omdat die machine automatisch je mailadres invult. Zo viel Vincent/Ojee van de week ook door de mand. 😉

 6. Dank je, Ingrid. Het grote verschil is natuurlijk dat HeF bedoeld is voor de gezelligheid, terwijl FF (lees Franrkijkforum) vooral informatief wil zijn. Al te veel gezelligheid wordt daar als storend ervaren. Hier niet. Zo vullen we elkaar dus aardig aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *