198 reacties op “Chez Roger & Françoise, vrijdag 3 juni

 1. Goedenmorgen nachtbrakers, vanwege het vroege opstaan houdt ik tegenwoordig na 11:00 meestal de ogen niet meer open. Het gevolg is dat ik dan weer zoals nu allleen in het cafe zit. Het beloofd in ieder geval een spannende dag te worden met vanmiddag onweer,hagel en windstoten. Ik denk dat ik de auto maar neem.

 2. @Remke: 😀 (zou overigens wel permissie vragen voor publicatie. Wie weet is die mevrouw wel een belangrijke bestuurder van een serieuze woningbouwcorporatie. Staat ze nu voor de hele corporate wereld voor matroos.)

 3. Gatsie Roger, ik had zure melk in m’n koffie…
  Doe me even een nieuw bakkie.

 4. Mocht, bij hoge uitzondering, mezelf van mezelf publiceren. Heb m’n twijfels over de zuur verdiende sterren en sterpen van vrouw Antje naast me…

 5. @Krek: ja, ik vind dat wel een gevaarlijk maar aardig raadsel: probeer de matroos eens sociaal en maatschappelijk te plaatsen op grond van hoe ze er uit ziet. Jouw suggestie lijkt me vergezocht Krek: ech nie.

 6. @Krek.: toeval bestaat niet. (schijnt). En om de twijfels weg te nemen; iedereen heeft gisterenavond ingestemd met publicatie. ’t Was wel na twaalven…
  @RobertS: Ach, dat is ooit begonnen met één gek petje en dan…ja. We hebben geen vaste hoedjes-avond hoor! Leuk is wel te merken dat bijna iedereen prompt toneel gaat spelen met iets raars op z’n hoofd.

 7. Hier dondert en bliksemt het al. Ik heb net Emma in haar galajurk gehesen, Pieter moet zijn tux nog zoeken.

 8. Eerste kind in de stromende regen afgeleverd met geföhnde haartjes, 2e kind staat nu schoenen te poesten.

 9. Je mag wel eens wat aan dat kozijn doen, RobertS. Ander zit je straks met de gebakken peren.

 10. Oud huis, moet nog tien jaartjes mee. Als we er de komende 10 jaar een goude prijs voor kunnen maken gaan we wel een paar jaar in Almere wonen. Over 10 jaar hoop ik definitief in Frankrijk te wonen.

 11. @Aat het kot is open in Panneçot, we hopen jullie daar te zien deze zomer!!!

 12. @RobertS: er zijn mensen die zodra ze ene huis gekocht hebben een bord met Te Koop in de tuin zetten. En dan flink overvragen. Als er een gek komt met te veel geld die het er voor over heeft, ben je spekkoper.

 13. @Aat: Wij hoorden net dat het geopend is dus gezellie???

 14. Ik zou ook een bord in de tuin zetten met TE KOOP en niet met te koop!!!!

 15. @Krek, de gemeente is bezig met een bestemmingsplan en een projectontwikkelaar. En ik denk dat wij in de weg zitten. Vandaar dus. Voor een goede prijs wil ik best weg. Huur ik wel wat in Almere en hebben een huis in frankrijk gratis.

 16. Ik wil iets drinken. In een glas, Roger. Met zijn allen uit een emmer drinken is zoiets armoeiigs.

 17. @Krek.08:51: belangrijke bestuurders hebben niet zo veel ringen om.

 18. Je kunt zeggen van RobertS wat je wil, maar hij is wel de eerste die een TWISTpunt in het Twistpunt heeft neergezet. En waar iemand volledig inhapt.

 19. Neenee, dan snap je het niet, dit is een oud onderwerp. Robert heeft het hier al vaker over gehad. Dus van intrappen is geen sprake

 20. Ja, maar wie is Obelix?
  En over foute standpunten moet je je niet elke keer opwinden. Slecht voor minimaal je gemoedsrust.

 21. Wie zegt dat ik mij opwind? Je leest alleen een aaneenschakeling van letters….

 22. Ik dacht dat op te maken. Des te beter als het niet zo is. Lekker laten gaarkoken in z’n soppie zulke types.

 23. Beetje rustig aan, GJ! Dit is de kroeg, niet het twistpunt…

 24. Ja dat bedoel ik: je kunt Krek toch moeilijk heer noemen. Eerder blaag.

 25. Het ging serieus over R, en die heeraanduiding over Krek. Als pesterijtje.

 26. Joh, ik was even met Popko bezig bij het Parijs-item. En ik heb even bij de Paus gekeken. Een reuzemop! Een paar uur geleden een venster opgengezet met het Paus-log er in en vervolgens rustig Propria Cures gaan lezen. Toen ik net weer eens keek bleken Fred en Monique (je weet wel, de stamgasten van Pauslog) helemaal opgewonden van mijn ‘aanwezigheid’. Ik denk dat ik maar eens permanent ‘aanwezig’ ga zijn, daarzo. Gezellig!

 27. Goedenavond, reageren lukt bijna niet, dus ik ga heerlijk in een hoekje zitten met mijn glaasje wijn.

 28. Nou, ze doen erg onaardig over mij. En dan te bedenken dat ik altijd zo lief tegen iedereen ben. Het is gewoon oneerlijk.

 29. Daar zeg je wat..ROGER!!!!!
  (Waar zit die …)
  Wel WTF ben je van plan met die emmer?
  Nee niks makkelijk!!! Wij zijn beschaafd en drinken uit glazen. En geen plestik, begrepen?

 30. Nou dan knuffelen we je hier wel. Ik ga ff daar kijken dan.

 31. Ach Krek. …..je weet wie het zegt. Wie heeft die muppet nou hoog zitten, alleen die andere muppet

 32. Ik had het verhaal over die vrouw met de inktvis wel al eens ergens gelezen. Ik weet niet met wie ik nu het meeste medelijden heb. Maar ik denk met de inktvis.

 33. Kunnen jullie Roger niet eens tot de orde roepen? Hij krijgt kapsones.
  En waar blijft Françoise? Haar moeder moet haar onderhand wel zat zijn, toch?

 34. Het zou heel goed kunnen (maar mondje dicht) dat dit café binnenkort wordt uitgekocht door een grote keten. Father O’Malleys of zo. Dan drinken we hier alleen nog pints uit emmers. En ligt Roger er uit.
  Oh, hallo, Roger! Nee, niks….
  Nee écht, niks. Was een grapje.
  Wat? Nou, een lekker Côte du Rhone….

 35. Had het zo wel over de inktvis als over de Paus. Misschien moeten we inderdaad een keer daar allemaal tegelijk onze naam in WIE laten staan. Of misschien beter nog: negeren die prietpraat.

 36. WIE is een lachertje. Je kunt toch elke naam voeren die je wil…zolang je niet plaatst zien ze geen IP-adres, hoogstens je server

 37. Tja, maar toch trek ik het me aan. Ik had Willem in vertrouwen via de privémail verteld dat ik de locatie van zijn dorp in een dronken bui hier op de site had weggegeven. Was begripvol en zei ‘even goeie vrienden’. Maar nou maken Monique en Fred referenties naar mijn drankmisbruik. En ik heb het er al zo moeilijk mee. Het is gewoon vervelend, als je je bloot geeft en je van je gevoeligste kant laat zien, vertelt over je gevecht tegen de verleidingen van de Bordeaux, dat daar dan misbruik van gemaakt wordt.
  Maar ja, sommige mensen hebben gewoon die beschaving niet om te begrijpen dat je zoiets niet doet.

 38. Willem is een goeie boer. Misschien kan Yvon Jaspers hem helpen.

 39. @Krek 00.48: was het niet zoiets als met zulke vrienden het je geen vijanden meer nodig?

 40. Nee, Willem houdt zich koe(st) en zorgt voor de beesten. Die heb ik nog niet op een gemenigheid kunnen betrappen. Willem is als zodanig een beter klasse mens dan ik, want ik mag graag af en toe een beetje zuigen. Beetje? :D!

 41. Gertjan, het log is bij mij heel traag, berichten worden niet geplaatst of het blijft hangen tijdens het verversen.

 42. Nou ja, een privémail over je zwakkere punten stuur je toch niet aan je vijand?

 43. Ik weet dat jullie lachen wanneer jullie 😀 zeggen, maar ik denk altijd dat het over mij gaat …:-(

 44. Overigens begint het dunne laagje aangekochte beschaving van Fred ook wat barstjes te vertonen. Hij wordt grof in de mond.

 45. net vanmiddag gehoord dat een vriendin failliet is. Kan niks meer…telefoon afgesloten, geen geld meer voor prepaid…armoe!

 46. @Krek: je doelt ws. op zijn laatste repliek?
  Ik heb F nog nooit op enige beschavind kunnen betrappen. Alleen op clichés en goedkope lol.

 47. @D: Dat is makkelijk nu. Jij vroeg ‘m ooit z’n foto op te sturen voor het stamgastenboek. Hij weigerde toen omdat hij niet wilde dat sommigen hem konden traceren via Internet. Geeft te denken.

 48. Dat dient toch ook als urinoir of was dat niet de bedoeling?

 49. Nou, Willem is vijand noch vriend. Ik zie hem meer als een voorbijganger die toevallig met de verkeerde vrouw getrouwd is. Maar Monique…. op 1 of andere manier heb ik een grote behoefte aan het pesten van Monique. Het kán te maken hebben met de manier waarop ze mij en mijn medeloggers ooit beledigd heeft op FF, toen ze wist dat ik me daar niet kon verdedigen. Ik vind het dus gewoon amusant af en toe een plaagstootje uit te delen. Een mens heeft naast vrienden ook opponenten nodig. Anders wordt het leven te saai.

 50. Dat zal wel meevallen hij heeft vaak genoeg zijn eigen foto geplaatst. Wacht ik ga zoeken. Het zal even wat tijd kosten!!!
  En dat van dat stamgastenboek was uit de begintijd, toen hij zich nog niet zo drammerig manifesteerde. Inmiddels zou hij wel geroyeerd zijn, maal je geen zorgen…maarre…nu we het er toch over hebben?
  Krek?

 51. Die emmer? Oh, sorry, die heb ik steeds als kwispedoor gebruikt! Was dat niet de bedoeling dan?

 52. In de trant van:…ik ben misselijk en bij de ingang van de kerk hing een zakje aan een stok met “voor de zieken”?

 53. *pspspsps..*
  wordt het niet eens tijd dat GJ wordt opgenomen?

 54. Ah, natuurlijk! GJ, stuur je me een fotootje (hoeft niet herkenbaar) en een kort stukje tekst? Dan zetten we je bij in de eregallerij. Tussen de andere urnen.

 55. Je maakt ergens een fout Krek, noch Fred noch ik rep met geen woord over jouw drankmisbruik!

 56. Ik wil morgen wel een linkje maken met de mail die je aan Paus verzonden hebt, kan iedereen het lezen.

 57. Is Henk Henk? Of stiekem Monique?
  Het wordt tijd om knoflookstrengen op te hangen.

 58. Roger!!!! Zoek ff die crucifix op!! Ligt in die emmer, geloof ik.

 59. Ik ben gast Dineke, net als jij de hele vond bij ons was.

 60. Oh, weet je wat, ik zal het mailtje aan Willem hier even neerzetten, kunnen jullie meegenieten. eerst de voorgeschiedenis. Ik had dus op de site gemeld dat WM in Plœuc-surLie wonen. Komt er een mailtje van Willem:
  Ik meende ooit eens van jou vernomen te hebben dat er geen persoonlijke informatie van de gasten op het web moesten komen, en nou zet je godverdegodverdomme onze woonplaats op jou eigen web-log, terwijl ik je laatst nog in een mailtje heb gemeld dat ik dit liever niet heb.Tekent voor mij alles over de persoon Gregor Hakkenberg.
  Vervolgens mail ik terug:
  Sorry, Willem, ik was dronken.
  Maar hoe persoonlijk is een woonplaats?
  En waarom is dat zo geheim?
  En als het zo geheim is, waarom heeft Monique het dan op het web gezet?
  Bovendien heb ik niks tegen persoonlijke informatie op het web. Maar je hebt gelijk. Ik ben een lul.
  Met vriendelijke groet,
  Gregor (Krek.) Hakkenberg
  Willem weer:
  Okee, het is wat mij betreft al goed, even goede vrienden. Wat de woonplaats betreft: zo geheim is die niet, dat blijkt maar ik heb liever niet dat ‘tie op het web staat, is nergens voor nodig en dient nergens toe dat is mijn mening en dat is wel persoonlijk.
  ps Waar en wanneer heeft Monique ons adres op het web gezet? De enige keer was volgens mij met de sticker, en dat was per e-mail aan Ferry.
  Ik weer:
  Ik ben naar aanleiding van dat gedoe met ‘SI’ (die er trouwens genoeg van lijkt te hebben, zie je wel dat negeren helpt!) de naam “Monique Matser” eens door de zoekmachine gehaald. Zo vond ik een pagina ergens op een discussiesite waar Monique de plaatsnaam had ingevuld. Ik heb toen eens in de atlas gekeken waar jullie uithangen. Maar vraag me niet welke website dat precies was. Probeer het zelf maar eens. Jouw naam levert veel meer hits op, maar dat lijkt me een andere boef.
  Geen geheimen, Monique, da’s wel zo makkelijk.

 61. Sorry, tikfout: Plœuc-sur-Lie. Als je wilt kan ik nog wel eens zoeken, hoor. Het web maakt iedereen transparant.

 62. Je had hem al gezien, alleen die streepjes horen er echt niet tussen!

 63. Nee, Dineke, niks bijzonders. Plukje begint langzamerhand door te krijgen dat je wel geheimzinnig kunt doen (over bolides en woonplaatsen en zo), maar dat het moeilijk is om zaken geheim te houden als je actief bent op internet.
  En dat je dus vooral niet mensen moet uitdagen om zaken uit te gaan zoeken. Willem heeft hier ooit een biertje beloofd voor wie zijn telefoonnummer achterhaalt. Niet slim. Zeker niet bij een liefhebber als ik.

 64. Ha, heerlijk! Mijn bloed gaat sneller kloppen. Om nog maar niet te spreken van het stromen van mijn hart!

 65. Ach Dineke, het is te hopen dat je jezelf kent, je betrekt berichtjes die duidelijk niet voor jou bedoeld zijn op jezelf!

 66. Ha, heerlijk! Mijn bloed gaat sneller kloppen. Om nog maar niet te spreken van het stromen van mijn hart!

 67. Krek, als je hart gaat stromen is het te laat om een arts te bellen!

 68. Monique (tevens de laatste keer dat ik het woord tot je richt): even leek het er op dat je wat menselijker werd, maar je bent volledig terug op je oude vileine niveau. Ga zo door, je houdt er vast veel vrienden aan over. Doe de groeten aan Willem.

 69. Hoewel het geen saaie avond was vallen m’n oogleden langzaam naar beneden. Vrienden en Monique, slaap ze.

 70. Ach, Dineke, je moet haar maar vergeven. Ik denk dat ze ooit een humorectomie heeft ondergaan. Daar schijn je niet alleen mager, maar ook een ontzettend zuurpruimpje van te worden.

 71. @Dineke: het zal mij goed doen om op mijn oude niveau terug te keren, over een paar jaar of zo, dat schijnt de norm te zijn.

 72. Ik bepaal wat ik op internet zet en niet jij! Wat ik privee wil houden, en dat is mijn goed recht, houd ik privee!

 73. Ach Krek., ik dacht dat al het familieleed haar wat milder had gemaakt. Fout!!

 74. Maar ik gooi er graag zand over hoor. Veel zand. Een tonnetje of drie.

 75. Het is niet te geloven, maar ik moet morgen vroeg op. De dochter wegbrengen die net binnen is. Gaat een weekje kamperen met 5 vriendinnen. Aan de Belgische kust.

 76. Wat jij wilt. Maar als je Plœuc-sur-Lie en je bijnaam Plukje geheim had willen houden, had je dat dus niet op internet moeten zetten. Moet je niet mij op aan kijken, alleen jezelf.

 77. Dineke, ik gun je alle ellende die er bestaat! Is misschien heel hard gezegd maar je verdient niet anders! Wat jij zegt is ronduit VALS!

 78. Henk was dus niet Henk? Hij is inmiddels uit de kast en had vast wat gezegd. Die WIE is eigenlijk een wassen neus.

 79. @D: ik had op tijd naar bed gewild omdat ik zondagmorgen op een boerentijdstip op moet. 4 uur, om de gasten van de Puces te ontvangen. Dat is dus foutu. Enfin, als ik morgen nou een beetje vroeg begin, moet ik er morgenavond om tien uur of zo in kunnen liggen.

 80. Krek, Als je Ploeuc sur Lie met plukje kan combineren moet jij dingen van mij afweten die niet op intrnet te vinden zijn!

 81. Wat? Ik heb gewoon een zoekmachine gebruikt met jouw naam. Jij hebt je naam en woonplaats ergens ingevuld. Had je liever gehad dat ik de vindplaats hier had gezet?

 82. Je zit me uit de dagen (01:52 en 01:55). En als je antwoord krijgt (zeer beschaafd ook nog) ga je over de rode!

 83. Ik heb het dus niet van Ferry, zoals jij dacht. Die heeft zich keurig netjes gedragen. JIJ hebt je woonplaats op internet gezet, net als je bijnaam. Simpel te vinden door jouw naam in te tikken. Dus ga mij nou niet lopen uitschelden voor je eigen stommiteiten.

 84. Ja, arme ziel natuurlijk ga ik over de rooie, ik heb mijn woonplaats bekend gemaakt bij de meningitisstichting! Weet je wel wat meningitis is?

 85. Ja, heel gevaarlijk. Maar wat heeft dat te maken met het onderwerp? Je wilt weten waar ik je woonplaats heb gevonden. Dat heb ik je (discreet) gemeld. Et alors?

 86. Ik hoop dat je er nooit mee te maken krijgt, en nu krijg ik de neiging om een paar zeer kracchtige uitspaken te doen!

 87. Je had liever gehad dat Ferry uit de school geklapt was hè? Dan had je daarover kunnen zeiken. Helaas. Je hebt zelf ooit je woonplaats ingevuld. Bij de meningitisstichting, inderdaad. Kan me voorstellen dat je dat vergeten was, want je had waarschijnlijk andere dingen aan je hoofd.

 88. Wacht even Dineke, dit maken we even af. Gaat anders zo detoneren morgenochtend, op de nuchter maag van nieuwe bezoekers.

 89. Krek: Waarom denk je dat iemand de site van de meningitisstichting bezoekt?

 90. Henk heeft gelijk gehad, ooit, toen hij de hartekreet slaakte dat je moest ophouden met het exploiteren van je eigen leed. Erg vervelend, dat je kind die ziekte heeft gehad en gelukkig dat hij er nu helemaal bovenop is. Maar probeer nu niet je eigen (voormalige) zieligheid te gebruiken om te verdoezelen dat ik je adres op heel keurige wijze – met een zoekmachine en niet via Ferry – gevonden heb. Als het bij de AA was geweest, of bij Libelle, dan had dat geen reet uitgemaakt.

 91. Het is je eigen schuld, Monique. Je doet bij directe vragen geheimzinnig over je bolide, en over je adres. Dat maakt nieuwsgierig. En Google is geduldig. Dus weten we nu wat je rijdt en waar je woont.

 92. Dit is trouwens leed dat ik niet uitdraag maar wat te voorschijn is getovert door Krek! Die mij niet eens de privcy gunt om op het meningitis forum te reageren!

 93. Jij hebt herhaaldelijk op zitten scheppen dat je kinderen het zo goed doen op school. Dus veel achterstand zal hij niet hebben.
  Maar daar ging het niet over. We hadden het over jouw adres, dat jij op internet gezet hebt. En dat ik dus niet van Ferry kreeg.

 94. Sorry, Monique, maar ik heb niemand verklapt dat je op het Meningitis forum hebt gereageerd. Dat was jij zelf. Ik had je het – op je eigen nadrukkelijk verzoek – discreet gemaild, weet je nog?

 95. Jij zat anoniem te posten op ons log, daarbij heb je het lef om met mijn kind te spotten!

 96. Jij zat anoniem te posten op ons log, daarbij heb je het lef om met mijn kind te spotten!

 97. Je kan lullen wat je wilt, maar om mij op dit onderwerp te pakken is beneden alle peil!!!!!!!!!

 98. enne…. we hebben weer belangstelling veg
  Monique :: 03 juni 2005 23:42
  Emancipatie gaat voor mij even iets verder, het is jezelf zijn!
  Fred :: 03 juni 2005 23:43 :: e-mail :: website
  ja, natuurlijk! wat zou het meer of minder kunnen zijn??
  Monique :: 03 juni 2005 23:44
  Je moet maar zo denken:” Ze kunnen er wat van leren”.
  Fred :: 03 juni 2005 23:45 :: e-mail :: website
  maakt mij niet uit wat “ze” denken. maar van sommige “ze” denk ik: “grin”!
  Monique :: 03 juni 2005 23:47
  Precies!
  Monique :: 03 juni 2005 23:48
  Volgens mij heeft die emmer veel aantrekkingskracht!
  Fred :: 03 juni 2005 23:49 :: e-mail :: website
  ik heb even heel vuige gedachten, maar er is even teveel publiek…. dus houdt ik die voor mijzelf
  Fred :: 03 juni 2005 23:49 :: e-mail :: website
  minder wij in je water doen!
  Monique :: 03 juni 2005 23:50
  Als het je te veel wordt, stuur me dan een mail, kan opluchten!
  Monique :: 03 juni 2005 23:51
  Zou dat het zijn, die wij…………
  Ik vul de emmer dan wel met sinas
  Fred :: 03 juni 2005 23:54 :: e-mail :: website
  sorry, was even aan het af- en bijtanken…. maar geen jus de sinas
  Fred :: 03 juni 2005 23:55 :: e-mail :: website
  m’n mailtje ligt al bij paus, daar kan ik wel even mee voort
  Fred :: 03 juni 2005 23:56 :: e-mail :: website
  “ze” hebben een goed gevoel voor timing, in ieder geval……
  Fred :: 03 juni 2005 23:58 :: e-mail :: website
  elke l*l heeft z’n voord*l…..
  Monique :: 03 juni 2005 23:59
  Nee hoor, al de hele avond meegegluurd. En dus geen tijd gehad om berichten bij hun zelf te plaatsen.
  Fred :: 04 juni 2005 00:00 :: e-mail :: website
  hahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Fred :: 04 juni 2005 00:01 :: e-mail :: website
  la bite ultime!!!!!!
  Monique :: 04 juni 2005 00:02
  Had jij dan anders verwacht?
  Fred :: 04 juni 2005 00:05 :: e-mail :: website
  jammer dat ik geen IP-adresjes kan meekijken… moet heel interessant zijn…..
  Fred :: 04 juni 2005 00:06 :: e-mail :: website
  ik heb geen verwachtingen tav SI (of was het nou IS?)
  Monique :: 04 juni 2005 00:06
  @Monique 23.59 hoe kan je nou zo’n stomme taalfout begaan? Het is in dit gevan “hen” en niet “hun”, foei toch!
  Fred :: 04 juni 2005 00:07 :: e-mail :: website
  domkopje lijkt in ieder geval weer vertrokken…..
  Monique :: 04 juni 2005 00:08
  Kloontje is er nog wel!
  Fred :: 04 juni 2005 00:08 :: e-mail :: website
  sorry, had “hen” moeten zijn!!!!!
  Monique :: 04 juni 2005 00:09
  Dat zei ik toch!
  Fred :: 04 juni 2005 00:10 :: e-mail :: website
  ik kan me toch niet bezig houden met elke troll die hier komt?! sommige(n) ben jij misschien wel zelf……..
  Fred :: 04 juni 2005 00:11 :: e-mail :: website
  het kraakt nog steeds….
  Monique :: 04 juni 2005 00:11
  Heb je het tegen mij?
  Fred :: 04 juni 2005 00:11 :: e-mail :: website
  tuurlijk….. ik praat toch iet tegen krakers….
  Fred :: 04 juni 2005 00:12 :: e-mail :: website
  Niet…. shit, tijd om te stoppen……
  Monique :: 04 juni 2005 00:12
  Ik kraak niet……
  Fred :: 04 juni 2005 00:13 :: e-mail :: website
  jij niet nee!!!!!
  Fred :: 04 juni 2005 00:14 :: e-mail :: website
  dat doet meneer punt wel
  Monique :: 04 juni 2005 00:15
  Ik wou net zeggen…………
  Fred :: 04 juni 2005 00:16 :: e-mail :: website
  ?
  Fred :: 04 juni 2005 00:17 :: e-mail :: website
  ben altijd nieuwsgierig….
  Monique :: 04 juni 2005 00:18
  Ik had het eigenlijk over trollen!
  Fred :: 04 juni 2005 00:19 :: e-mail :: website
  er is hier maar 1 trol op het moment
  Monique :: 04 juni 2005 00:19
  Ik heb hem, wat die trollen betreft!
  Monique :: 04 juni 2005 00:20
  Ik zei al, ik ben wat traag van begrip vandaag!
  Fred :: 04 juni 2005 00:21 :: e-mail :: website
  wel leuk, iets wat A wel snapt, zo’n “mannetje” dat aan de ene kant van de boom doet of hij de ander is en wat naars zegt, en dan naar de andere kant gaat en daar wat naars zegt…..
  Fred :: 04 juni 2005 00:23 :: e-mail :: website
  krek wak zei! Trolluh!
  Fred :: 04 juni 2005 00:24 :: e-mail :: website
  en het hielp wel
  Fred :: 04 juni 2005 00:25 :: e-mail :: website
  trek je je snelheid niet aan!
  Monique :: 04 juni 2005 00:25
  Fred,toch! Zit die man toch niet zo te sarren!
  Fred :: 04 juni 2005 00:26 :: e-mail :: website
  Troll exit!
  Fred :: 04 juni 2005 00:26 :: e-mail :: website
  welke man???????????????????????????????
  Monique :: 04 juni 2005 00:26
  Nou is hij weg!
  Fred :: 04 juni 2005 00:27 :: e-mail :: website
  een lul is nog geen man hoor!!!!! (pardonnez le mot – les mots)
  Fred :: 04 juni 2005 00:27 :: e-mail :: website
  Monique :: 04 juni 2005 00:28
  Dat klopt!
  Monique :: 04 juni 2005 00:30
  Trolletje is terug!
  Monique :: 04 juni 2005 00:31
  Trolletje is terug!
  Monique :: 04 juni 2005 00:32
  En het weblog op tilt!
  Monique :: 04 juni 2005 00:36
  Wat denk je ervan, Fred? Zou het slaaptijd zijn?
  Fred :: 04 juni 2005 00:36 :: e-mail :: website
  neuh… werkt hier kennelijk nog. en trolletje kan bout naggelen….
  en ik ben nogal onder het vrije Cuba
  Fred :: 04 juni 2005 00:37 :: e-mail :: website
  @ Monique :: 04 juni 2005 00:36: meer dan…. als ik de toetsen nog kan vinden…….
  Fred :: 04 juni 2005 00:38 :: e-mail :: website
  maar m’n vrije Cuba glas is nog bijna vol….
  Monique :: 04 juni 2005 00:38
  Ok. 300, kan onze gast ook rustig gaan slapen!
  Fred :: 04 juni 2005 00:38 :: e-mail :: website
  okee… we nokken!!!!!!!
  Fred :: 04 juni 2005 00:39 :: e-mail :: website
  in 1 avondje toch dik 300 chatjes bijelkaargeluld!
  Fred :: 04 juni 2005 00:39 :: e-mail :: website
  en nog voor een dik percentage sereneus!!!!!
  Monique :: 04 juni 2005 00:40
  Welterusten Fred, ook aan Anke!
  Fred :: 04 juni 2005 00:40 :: e-mail :: website
  alhoewel nogal rechts……
  Fred :: 04 juni 2005 00:41 :: e-mail :: website
  snurk ze !
  Monique :: 04 juni 2005 00:41
  Weinig politiek correct, foei toch Fred!
  Fred :: 04 juni 2005 00:43 :: e-mail :: website
  kut up met pc! not my pakki- an!

 99. Ik heb inderdaad anoniem gepost op je log. Puur om te pesten. Maar met je kind heb ik nooit gespot. Ik wel het best een keertje doen, hoor, als je behoefte hebt aan nóg meer bewijs voor mijn schofterigheid.

 100. Wat is die Fred toch een laffe lul met zijn schijnheilige l*l-st*rretjes. Pas op, Fred, de Troll komt je halen!

 101. Nee, Klaas Vaak opent nu pas mijn ogen. IK wil niet bij Paus discussiëren, want dan loopt Fred weer weg. Maar daar hadden we het niet over. Jij noemde mij een schoft, omdat ik je adres ergens vond waar jij vergeten was dat je het geplaatst had.

 102. De kift? Omdat bij Paus twee bezoekers (waarvan 1 logger en een hoogbegaafde engerd) 200 chatkletsjes vollullen? Ja, ik ben erg jaloers.

 103. Ga slapen krek, je hebt al meer gezegd dan goed voor je is! En ook al meer gehad, hoef ik niemend te vertellen!

 104. Wie, ik? Wij zijn van de blauwe knoop.
  Valt niet mee, hè, Monique, zeggen dat je het bij het verkeerde eind had en Ferry je excuses aanbieden.
  Concluderend, voordat ik inderdaad ga slapen, valt mij weinig te verwijten. Even een rijtje:
  1: Monique doet geheimzinnig over auto en woonplaats.
  2: Krek. gebruikt zoekmachines
  3: Monique heeft haar bijnaam Plukje ooit bij de Libelle (hoe typisch) gezet en haar woonplaats ingevuld op de site van de meningitisstichting.
  4: Krek geeft de vindplaats van Plukje weg op HeF.
  5: Monique weet zeker dat Krek. haar woonplaats van medelogger Ferry gekregen heeft en daagt Krek. uit te vertellen waar hij haar adres heeft gevonden.
  6: Krek. vindt de vindplek wat te privé om op de site te zetten, en meldt deze via een discreet privémailtje aan Monique.
  7: Monique gaat ontzettend verontwaardigd en zielig lopen doen en vertelt zelf dat Krek. – de schoft – het adres bij de meningitisstichting vond.
  8: Krek. onderbouwt met argumenten dat hem weinig te verwijten valt.
  9: Monique beschuldigt Krek. van drankmisbruik.
  10: Krek. blijkt helder genoeg om alles tóch nog even op een rijtje te zetten
  QED.