Iets nieuws, qua nieuws.


Overal op het web kun je plenty sites vinden met het nieuws. Maar dat is voor 80% nieuws dat je niet wilde weten. Gelukkig kan het ook anders. Een kort bezoek aan Largeur.com leert me dat er inmiddels speciaal bier voor homo’s is, en dat iemand T-shirts verkoopt waarvan je op een website de gehele productieketen terug kunt zoeken. Gegarandeerd zonder kinderarbeid. Kijk, daar heb je wat aan! En natuurlijk staan er ook nog een heleboel culturele en technologische nieuwtjes op waar ik ff geen zin an had, maar dat hou je toch.

41 reacties op “Iets nieuws, qua nieuws.

 1. Eerst adblock maar eens aan het werk gezet. en dan: iets nieuws? bestaat al zes jaar, zo lees ik. aan pretenties in ieder geval geen gebrek.

 2. Ik hoef geen speciaal bier voor mij zelf, ik drink gelukkig geen bier.
  Wel cola, maar ik hoef ook geen speciaal cola.
  Succes verder.

 3. “En Ruurdje die is veel te groot om een papegaai te naaien, tralalala, pompompom.”
  @Peter: voor jou was hij nieuw toch? Nou dan.

 4. o ja…sorry..
  maar deze combi kent google toch niet. Die is alleen bekend bij de heer (..) Bakker (yeghhh)

 5. Ik had hem bij een eerdere gelegenheid juist laten staan, omdat ik Ruurd al een hele tijd had zien rondhangen op WIE en ook al naar zijn site was geweest. Dus dat was geen snelle inenuit-actie. Mijn redenering is: als iemand een foto van zichzelf weet te maken die verder op heel het net niet te vinden is, dan verdient hij een originaliteitsprijs. Waar vind je nou nog plaatjes van een naakte vijftiger met een papegaai op zijn schouder? Toch? Aye, mate, shiver me timbers!

 6. Waarom die man met zijn eigen blote kromme snavel en 2 birdies op zijn site moet…snappen wij zelfs niet…en wij zijn ruimdenkender dan Einstein bij de kapper

 7. Over getverdergetver gesproken: twee als lelijke wijven verklede relnichten die klagen over een blote man terwijl ze zelf duidelijk een groot liefhebber van blote mannen zijn. Hun eigen site staat er tenminste helemaal vol mee. “Jaahaaa”, zullen ze nu kraaien, “maar die zijn jong en strahaaaaak.”
  Weet je, het is je reinste leeftijdsdiscriminatie.

 8. Zo is dat, en an te bedenken dat ik er in mijn blote reet waarschijnlijk net zo lullig uit zie. :-).
  Geeft toch een heel andere kijk op vrouwen vind ik.

 9. @Roberts: welke vrouwen? Peggie en Meggie hebben weinig tot niets met het vrouwelijk geslacht, zo te zien.

 10. Nee die niet. Maar ik vraag me al jaren af wat vrouwen zien in mannen. Het uiterlijk kan het niet zijn. Misschien een soort medelijden?

 11. @RobertS, je slaat weer eens de spijker op zijn kop…. Eng gewoon, hoe goed jij vrouwen begrijpt…. Hoeveel dochters had je ook alweer?

 12. Maar RobertS, wat zeg je nu? Je weet toch ook wel dat vrouwen vallen voor ons intellect, ons gevoel voor humor, ons esprit, onze spirituele diepgang, ons vermogen tot het geven van onbeperkte sexuele bevrediging en onze goedgevulde bankrekening!
  Oh ja, en het lekker zachte buikje natuurlijk.

 13. Mijn huis gevuld is met dames die altijd feilloos mijn portomonee weten te vinden. Als ik weer aan mijn fiets aan het sleutelen ben kijken ze mij vol medelijden aan. Daar komt geen onbeperkte sexuele bevrediging met diepgang bij kijken. Nee, ik denk dat vrouwen ons zien als een soort huisdieren. Toch???

 14. Helaas valt het merendeel van ons geslacht voor een combinatie van appetijtelijkheid, praatjes, status en financiele zekerheid.

 15. Nou, ik scoor tegenwoordig prima op drie onderdelen van het door Jeanne gegeven prioriteitenlijstje. Geen wonder dat ik zo’n knappe vrouw heb. Die echter voor me viel toen ik louter schulden had en ’s avonds liep te beunen in een prøntheater. Maar ja, toen scoorde ik wél weer hoog op dat vierde criterium.
  Let op, ik zeg met opzet niet ‘Jeanne’s prioriteitenlijsjte’ want die heeft veel te veel diepgang om te vallen voor dat soort oppervlakkigheden.

 16. Ja, je scoort beter op het door Jeanne opgegeven lijstje dan dat van jezelf (11.22 uur) ben ik bang.
  Ach, het spreekwoord is niet voor niets: je weet nooit hoe een koe een haas vangt. En omgekeerd geldt weer wat anders. Terwijl Jeanne suggereert dat bij de keus van vrouwen het verstand regeert, lopen mannen maar al te vaak hun wandelstok achterna.

 17. Weten jullie wel dat onderzocht en bewezen is dat het de vrouw is die de man selecteerd?!
  Zij zendt onbewust signalen uit, waarop de man inschat dat hij mogelijk een kans maakt en dus een poging waagt.

 18. Wij kwamen elkaar in de kroeg tegen. Ik was niet zo helder meer, Tim dronk koffie omdat ie een baantje had. Heb ‘m voor de koffie uitgenodigd de volgende dag. Rest is history.

 19. @Dineke, niks geen liefde dus op het eerste gezicht. Het bestaat wel. Ben zelf nogal van slag geweest van een meisje wat zo pardoes mijn leven in liep. Toch ben ik er niet mee getrouwd.

 20. Hij voedt ze te weinig denk ik.
  Hadden jullie in Pannecot kunnen verhelpen.

 21. Heeeeejjjj…hij vond ze keuken belangrijker…
  (gek, hè?)