Terug naar de middeleeuwen


In de Bourgogne zijn een aantal mensen een middeleeuws kasteel aan het bouwen op middeleeuwse wijze.
Dus voor iedereen die het helemaal gehad heeft met de stressvolle, moderne wereld.. Er is ontsnapping mogelijk.
Je kunt natuurlijk ook gewoon een dagje gaan kijken, en misschien heb je zelfs wel genoeg aan alleen een internetbezoekje.
Marjan

5 reacties op “Terug naar de middeleeuwen

  1. Ik ga me er opgeven als edelman. Een rol die me op het lijf geschreven is. Of zouden ze al iemand hebben die de hele dag op zijn krent zit te zuipen en te vreten en die het recht opeist elke meisje ‘in te werken’ voor haar bruiloft?

  2. he krek, ik zie dat er een mooie foto op deze site staat van het middeleeuws bouwproject in frankrijk. IK ben enorm geïnteresseerd, en al een hele tijd op zoek waar het juist gelegen is. Ik zou het heel graag willen bezoeken. Ik hoop dat je me kan helpen met een adres of naam van de streek of dorpjes in de buurt. Alvast merci Griet