Chez Roger & Françoise, weekend 25 en 26 juni


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Na een plaknacht die zijn weerga niet kent en een kort maar hevig onweer is het in huis nog net zo benauwd als gister. Straks even voelen hoe het buiten is.
Er kliert een Bertje van buiten, die niet helemaal begrijpt hoe het er in een café toegaat (waarschijnlijk omdat hij de leeftijd nog niet heeft). Hij verwacht HeFtig interessante gesprekken. Toegegeven: die zijn er op enig moment ook wel. Maar wat is er heerlijker om na gedane arbeid een beetje te lanterfanten in de kroeg, onder het genot van een drankje en in het gezelschap van mensen die je aardig vindt? Niets! Onze kroegtijgers hebben zonder uitzondering op de dag genoeg uitdaging gehad…..
UPDATE: we maken er weer een zomerweekend van. Het café blijft 48 uur open! Water met ijsklontjes gratis.

234 reacties op “Chez Roger & Françoise, weekend 25 en 26 juni

  1. Fotoos zijn moment opnames, niet iedereen zit hier met een petje aan tafel. (Jij wel straks…) Er komen ook veel rustzoekers, die zetten we wat meer naar boven. Voor elk wat wils. Cor hoef ik niet voor te bereiden, nachtmens…Gaat pas naar bed als ie denkt dat nergens meer leven in zit.

  2. Krek, Aude is voor ons dichtbij want we zitten op driedepartementenpunt (ook leuk voor galgje). Maar ook de Aude heeft verre hoeken.

  3. Boze geesten in weblogland, nu weer binnen maar voor hoe lang…Henk, niet zo paranoia (sorry geen tekens). De haakjes heb ik nu gevonden trouwens, alles is 1 verschoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *