Chez Roger & Françoise, woensdag 30 maart


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Zo, de week wordt weer doormidden gezaagd. Zeggen ze dat in Frankrijk ook, trouwens? Of zijn ze hier minder geobsedeerd door de verplichtingen van een werkzaam bestaan?
Voor mij is het nog drie dagen vóór een bliksembezoekje naar Bern, waar mijn geliefde een expositie heeft van haar laatste werk. Speciaal voor de gelegenheid krijgen we van mijn garage een leenSubaru Outback Breack in plaats van de leenToyota Carina Berline waarin we ons nu zelfbewust voortbewegen. En….. een automaat!

154 reacties op “Chez Roger & Françoise, woensdag 30 maart

  1. zo hadden wij vanavond een desert, kwarktaart met rumpruimen. Toen ik dat wou uitleggen vertelde ik dat de pruimen bourée waren…na een kwartier lachen werd ik ernstig terecht gewezen dat je dat niet kon zeggen van een pruim…het is nl alcoholisée. tis maar dat je ’t weet.

  2. Wat een geemmer.
    Links en rechts alles bijgelezen, ook 300 km. verderop in het vaticaan. Wordt een hele tour om uptodate te blijven.
    Dus tracteer ik mezelf op een laatste glas en duik onder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *