Chez Roger & Françoise zondag 13 februari


Klik logo voor smoelenboek.

Het is een beetje laat, maar ik ben nog even met een bezem door het café. Het is wel zo netjes om voor de zondag een nieuw café te openen.
Al bijgelezen, Krek?
Marjan

61 reacties op “Chez Roger & Françoise zondag 13 februari

 1. Morgen allemaal, wie is nou toch die man die 2500 emails heeft gekregen van alle berichten die gepost zijn ? 🙂

 2. Goedenmidag saam. Aardig bijgelezen. Maar die mailfunctie had ik uitgezet, Jørgen, dus dat scheelt. Staat trouwens nog steeds uit, wat wel een stuk rust geeft. Niet elk half uur een pingeltje om te melden dat Henkje een nieuwe tekening af heeft ;). Druk met ons nieuwe hondje, dat al naar haar mand gaat als ik dodo! roep, en ook al een balletje apporteert. Alleen pist ze nog elke keer als ze blij of bang is. Moeten we nog even afleren.
  Nu blaft ze weer. Zou er wat zijn?
  Ik ga nog even wat bijlezen. Later!

 3. Heerlijk, stormachtig in Bretagne. Reden om even naar zee te gaan. Was erg mooi, een ruige zee, golven tegen de rotsen. Lekker geluncht.Deed goed om er even uit te zijn.

 4. Onze hond komt net binnen en heeft gezellig liggen rollen in een combinatie van nat gras, modder en kippenpoep…ik ga hem even onder de douche zetten, want we worden hier onpasselijk van de geur.

 5. Het gevit begint al weer. Dat zijn geen tekeningetjes maar een verkenning naar nieuwe vormen van non-verbale communicatie waarbij misverstanden zoveel mogelijk worden uitgesloten, kleur heeft daarbij een dienende functie. Genoemde verkenningen bevinden zich nog in een pre-puberale fase. Ronaldus en ik hebben hiertoe een werkgroepje opgericht die aan regelmatige verslaglegging doet.

 6. non-verbale communicatie in het café? riekt naar ongewenste intimiteiten. Misschien kan krek of dineke een non-verb-blok voor jullie inrichten?

 7. Eindelijk weer terug na een week met gemiddeld 4 huizen per dag. Zeer vermoeiend. Gelukkig hebben we een aantal huizen gevonden die we wel zien zitten, dus daar gaan we mee aan het werk. Het was bovendien voor het eerst in een jaar dat het mooi weer was terwijl we er waren, goed voorteken! We hebben daarnaast genoten van rillettes en mousse de canard en dat soort dingen, toch nog een beetje vakantie gehad.
  Het is hier inderdaad pestpokkeweer, gatverdarrie. En zo meteen moeten de honden nog uit.
  Enfin. Zodra we een huis gekocht hebben krijgen jullie een foto en wordt er eindelijk eens een smoel of vier in het boek geplaatst.
  @Marjan: mannie heeft nog wel iets voor je. Heerlijke hondenshampoo’s. Binnenkort op een show bij u in de buurt!

 8. @Hanneke: Fijn dat je leuke dingen gezien hebt; dan heb je een lekker gevoel want nu gaat het wikken en wegen beginnen….hopelijk gaat het dit keer wel door….

 9. Monique, dit weer lijkt me ook heel mooi in Bretagne en dan daarna met een wijntje bij de openhaard……of is het voor jullie zo gewoon dat dat gevoel niet meer overheerst…..

 10. God, Robert we zitten hier tussen de incontinenten 6x, eng hoor en niemand zegt was….ze kijken zwijgend naar ons brrrrrr……

 11. Help, nu zit ik helemaal alleen tussen al die zwijgende drinkers……..ik ga naar huis….naar toosje….Roger tot straks….

 12. Die incontinenten komen en gaan. Zullen wel op doorreis zijn. Dit gure weer hoeft van mijn trouwens niet me. Een van de redenen om naar het zuiden af te zakken is dat het daar een stuk minder is. Depri wordt ik ervan.

 13. Of je wordt gek van altijd die zon op je bolletje (komt in menige film voor), of je wordt depri van grauw en koud weer (komt in menige Belgische/Noord-Franse film voor).
  Leve het gematigde klimaat.

 14. maakt mij niet uit wat voor weer het is, als ik maar binnen zit als het te slecht wordt. (het liefst met een glas wijn bij de open haard)

 15. Goedenavond,
  Goeie vakantie gehad Krek, lekker op de latten gestaan met het gezin. En nu roept de dagelijkse plicht, de terreur van de agenda weer.
  Ondanks al dat takkeweer toch een heerlijk en rustig weekend achter de rug.
  Roger……’t is nog vroeg maar doe mij maar een rood wijntje.

 16. Ik ga vanavond lekker met mijn bakje thee op de bank voor de tv hangen… heb de hele dag staan hakken en heb nu lamme armpjes…

 17. Ik ben moemoemoe, heb de hele dag zitten nakijken, voorbereiden etc.etc. Verder 2 dochters van vrienden te eten, gezellig, daarna wat kwalitijd met Emma, hele dag op de Pier gewerkt, Andrée,die in alle staten is omdat ze morgen rozen mag uitdelen op Valentijnsdag, Pieter is inmiddels naar zijn vriendin en ik ben weer de uitputting nabij.
  Dat-was-het-weekend.

 18. sorry, opnieuw geinstalleerd, vergeten opnieuw te melden.
  Ga nu slapen. Truste.

 19. @monique: nu ja, dan zeg ik maar wat. Roger, schenk de dame eens in svp. doe mij maar een whisky.
  Monique, hoe is’t met je moeder?

 20. @Peter: Lichamelijk gaat het niet verkeerd, geestelijk is mijn moeder compleet in de war, in de afgelopen 2 weken heeft ze mij nog niet herkend. Willem en de kinderen een enkele keer wel. Ze weigert alle voedsel en dat betekent dat ze weer sonde voeding krijgt. Heel moeilijk dus.

 21. Ik was elders op de site aan het klussen, Peter. Rode wijn. Maar nu ga ik weer even naar mijn vrouw. Morgen een drukke dag, met allemaal haastklusjes. Weekje weggeweest. Krijg je dat.
  ciao!

 22. had ik als eigenaar mezelf geen toestemming gegeven om ook maar iets meer te mogen doen dan alleen maar lezen.
  …..#$@!(**… staat ook voor het gemak niet even bij help.

 23. @Peter; stond er niet in 🙂 wel een moeilijk verhaal over verbindingen etc.. maar als alles klopt staat er niet, en check ook nog even of u de bestanden wel mag beheren.
  Groot probleem van manuals, de meest voor de hand liggende mogelijke oorzaken worden niet genoemd.
  Zit b.v. de stekker wel in het stopkontakt….

 24. @Monique, ik dacht begrepen te hebben dat het beter ging, niet dus. Is er enige progressie te verwachten volgens de artsen.

 25. @monique: begrijp ik, ook eens meegemaakt. Hou je haaks!
  @ronaldus: die dingen moeten ze ook door krek laten schrijven…

 26. Lichamelijk gaat het best wel goed, echter geestelijk lijkt er veel verloren, ik weet niet wat erger is……we moeten afwachten

 27. Voor wat het waard is. Belangrijk voor mij in zo’n situatie: als ze op haar manier maar gelukkig lijkt te zijn… Dan nog is het moeilijk, toch een soort afscheid nemen. Partir, c’est mourir un peu. maar dan wel heel letterlijk.