Cultuur voor boven de 18


Met al dat gelul over literatuur en cultuur dreigt Hollandais en France af te glijden naar een bedenkelijk hoog niveau. Het is tijd om de bourgeois weer eens op de kast te jagen met een echte SBS6-site: Claire & Jules. Een couple libertin die het leuk vinden mevrouw op ingenieuze manier zonder kleren aan vast te binden (dat heet volgens de site Shibari en is Japans voor hogeschool-bondage) en daar dan foto’s van te maken. Op de site figureren bovendien een hoop andere dames, in allerlei standjes functioneel bloot gefotografeerd. “En waarom is het dan functioneel, Krek.?”, zul je vragen? Omdat het er – een enkele pijnlijke uitzondering daargelaten – lekker uit ziet.
Deze site is overigens – hoewel in verantwoord en kunstzinnig zwartwit – alléén voor naaktlievende bezoekers boven de 18. Anderen, die wel zinnelijk aangelegd zijn, maar van andere dingen opgewonden raken, komen hier wellicht aan hun gerief.

7 reacties op “Cultuur voor boven de 18

  1. De Bocuse site is heel wat smakelijker, maar ik vind ze zo ’s morgens alletwee wel erg zwaar op de maag liggen8)

  2. De foto hier doet meer beloven (fotografisch gezien) dan op de site staat… Maar goed.. mooie posting over het evenwicht. En dan morgen een verhandeling van Voltaire? 8)

  3. Ja, dat mag waar zijn, maar pronografisch belooft hij weer minder dan de site waarmaakt. Ik heb nog even moeten spitten voor een relatief decent exemplaar. Het is een rotklus, maar iemand moet het doen.

  4. God, hier komt de frik weer. Ben al het halve weekend in de weer voor de baas (en dat voor het schamele loon wat hij mij denkt te moeten betalen) Ik had dus geen tijf om lekker alles te bekijken en royaal te surfen. Dus ik roep wat op het 1e gezicht!
    Vastbinden! Ieder zijn meug, persoonlijk ben ik voor vrijheid, maar ik kan me wel iets voorstellen bij een libido dat onvrijheid voorstaat. En nu ga ik naar de kroeg!!!!