Even niks te doen?

Dan heb ik een mooie verzameling flash-filmpjes voor je, gemaakt door de studenten van het Lycée Lamartinière in Lyon. Het zijn animaties van gezegden, waarbij je overigens soms even moet zoeken naar de plek om te klikken om ze in gang te zetten.
Ik vond deze spreekwoordelijke filmpjes toen ik op bezoek was op de site van Julie Potvin, met de aantrekkelijke naam Mon Jardin Sucré. Die Julie die kan er wat van zeg. Fraai commercieel en vrij werk van deze ‘Directrice Artistique’, ofwel wat wij in de reclame een ‘art director’ noemen. Mijn favoriet – en meteen de site via welke ik Julie weer vond, is de animatie die ze maakte op het gedicht ‘L’horloge’ van Charles Baudelaire. Het duurt circa 180 seconden. En wat mij betreft is er daarvan geeneentje verloren.

Reacties zijn gesloten.