FF toont zijn ware gezicht

De discussie tussen FF en Hollandais en France was wat eenzijdig, omdat de moderator aldaar stelselmatig mijn goed beargumenteerde bijdragen weghaalde en alleen zijn eigen vaak treiterige commentaar liet staan. Hier bij Hollandais en France hadden we dan ook al besloten hem maar in zijn sop gaar te laten koken.
Helaas is de moderator van FF vast van plan keihard aan te tonen welk van de twee Frankrijksites de meest beschaafde aanpak heeft. Graag geef ik hem hierbij dan toch het aller-allerlaatste woord:


UPDATE:
Op verzoek van Hans: de totale emailwisseling
UPDATE 17/10/2004: naam van FF afgekort, een en ander uitgepraat, discussie gesloten.

28 reacties op “FF toont zijn ware gezicht

 1. De oproep ‘Doe ook ’n duit in het zakje’ past hier helemaal bij!
  Maar eh, ff serieus, gaan we onze lol nu voortdurend laten vergallen door FF-trauma’s? Laten we het over leuke dingen hebben.

 2. HAHAHAHAH, wat een lul, ik bedoel die Hans. Smakeloos en humorloos. Een goede reden om het FF niet meer te bezoeken.
  Robert

 3. Ik dacht dat eikels aan de bomen hingen….maar deze eikel is toch wel heel diep gezonken…..eigenlijk is het wel goed om dit eens hier te zetten, want dan kunnen al de FFers die hier nu bij bosjes komen ook zien hoe de moderator van hun forum in werkelijkheid is….je ziet aan de trieste namen zoals dikke deur, pipo de clown dat deze mensen echter nog steeds met een angstsyndroom leven…een beschadiging opgelopen op het FF, want ze durven niet met hun ware naam mee te praten, alleen maar sneaky kijken…maar ja ook dat moet groeien en de wonden die Hans bij sommigen veroorzaakt heeft, helen langzaam….Wat Hans betreft, wanneer ik een drol op straat zie liggen stap ik er wel met een grote stap overheen…..dus misschien is negeren ook een optie…..

 4. Je denkt toch dat ie het zelf is, de schijterd…….
  Oh ja en ik ben Marjan, kon om één of andere duistere reden niet onder mijn eigen naam op HeF komen.
  @Krek, je hebt toch niet mijn IP-adres gepoetst he?

 5. Jongens, en meisjes natuurlijk…………
  het is toch origineel om je pasfoto zo te sturen? 🙂
  Oké, Krek is boos, begrijp ik, alhoewel ik een uitgebreide uitleg aan hem heb gegeven…..waarom ik deze foto van mijzelf (zéér privé tyrouwens) naar hem toegestuurd heb maar goed dét verhaal mogen jullie blijkbaar niet lezen.
  Even voor de goede orde: Ik was nét onder de douche vandaan -en áls je al ‘een duit in het zakje wil doen’……gooi hem dan in de linker want (wat ik trouwens nooit geweten heb) dat balletje is kleiner dan de rechter 🙂
  Maar zoalals ik ‘Krek’ al liet weten……………..wél een originele manier van communiceren hé? (Krek is pissig omdat hij er nog niet opgekomen was! 🙂

 6. Wanneer ik een reactie stuur op het FF, dan wordt hij meteen gepoetst, terwijl hij nergens kwetsend is….Eigenlijk vind ik dat we zulke reacties als hierboven ook maar niet meer moeten plaatsen….maar ja, dan doen we eigenlijk net zo onbeschoft als…..hoe heet die ook al weer?…..

 7. @Krek: je schrijft in je kop dat je hierbij …… de aller-allerlaatste kans geeft op een reactie en je laat hem daarna toch nog reageren…..een moderator moet toch consequent zijn, of niet?……

 8. Geen probleem om met mijn billen bloot te gaan Monique 🙂
  Als je de andere kant wilt zien…….ook geen probleem. 🙁 , maar is veel minder ‘net’ ……dit was het.
  daaag Gregor, veel plezier met je logje.
  Leuk trouwens dat mijn kont op ‘Het internet’ staat, ik had mijzelf nog nooit van die kant gezien.
  Wat denken jullie……….ben ik te zwaar? 😀

 9. Alien, jij begrijpt mijn ‘humor’ niet………..geen probleem, ik zie liever mijn kont dan jou verbouwing…..is véél leuker!

 10. Oké Gregor,
  Zonder dollen, morgen stuur ik je een andere foto………mag je ook plaatsen, maar wel met de komplete tekst erbij hé?
  nu ga ik, net als jullie lekker mijn bedje in en even mijn vriendinnetje …….neeeee! gewoon op de hoogte brengen van de positieve ontwikkelingen van vanavond. 😕

 11. Nee Hans je bent niet te zwaar,maar mocht het ooit zover komen kan je je nog altijd aansluiten bij het dieetclubje binnen dit clubje!

 12. Ik heb altijd een triest gevoel bij mensen, die inzichzelf en met zichzelf praten voor een schermpje tot half drie ’s nachts en dan ook nog op het weblog van een ander, terwijl ze zelf pretenderen zo geweldig te zijn op hun eigen forum….misschien is daar beter wat werk te doen om te zorgen dat het daar geen slappe vertoning gaat worden; de spirit daar is er zeker uit….horende de reakties…..

 13. Hij heeft trouwens wel een eng toegeknepen bilspleetje. Niet dat een mens nou meteen naar binnen wil kijken, maar het is net zo’n samengeknepen mondje.

 14. Hij verschuilt zich trouwens ook nog achter een Hotmail adres. Durft zeker de email van zijn baas Terra uit Lemmer niet te gebruiken. Zo veel stelt het Frankrijkforum trouwens niet voor. Als beginnende Frankrijkbezoeker kom je er snel op terecht. Als je dan een beetje doorzoekt kom je als snel op http://www.infofrankrijk.com/ Daar staan zaken waar je wat aanhebt. Ook het hurktoilet geeft veel info. En kijk eens op de pagina met links op deze weblog. De links op FF stellen weinig voor, er komt ook nooit wat nieuws bij. Het forum was leuk maar de meeste vragen komen niet verder dan “ik wil een ballonenverhuurbedrijf beginnen in Frankrijk, hoe pak ik dat aan” of ” Huisje te huur”
  Robert S

 15. Misschien een idee om een emailtje op te stellen met daarin een link naar de foto van Hans (zonder de discussies ), dan kunnen we dat mailen naar de mensen van het FF, dan weten ze wat voor triest typ hun moderator is….

 16. Heren, dames ook: ik roep jullie op om de discussie hier te houden. Ga er nou niet de bezoekers van FF mee lastig vallen. die hebben er niks mee te maken.
  Overigens heb ik, op verzoek van Hans, onze totale e-mail-wisseling sinds 17 september online gezet. Het linkje staat onder de foto van de zak. Ik heb niks te verbergen.
  Ben ik een mailtje heen of terug vergeten (het is een beetje gedoe met al die mapjes in het mailprogramma), Hans? Zet het maar in deze reactiekolommen.

 17. Voor mij is de email=conversatie heel duidelijk en ik sluit voor mij dit onderwerp…en verder negeren….