Franse torsen en piemols

Het zal wel niet helemaal de bedoeling zijn, maar volgens mij is Chatroulette vooral spannend voor homo’s. Tenminste, ik kan me niet voorstellen dat veel vrouwen hooguit wat lacherig worden bij de aanblik van verwoed rukkende mannen in een morsig decor, gelardeerd met van taalfouten vergeven teksten. Dat is namelijk precies wat je aantreft op Chatroulette, de anonieme webcam-show waar je at random in contact komt met andere webgebruikers.

Er zijn nogal wat exhibitionisten onder, die het spannend vinden hun johannes uit de gulp te bevrijden en schokkerig voor het voetlicht te brengen. Geil! Als je daarvan houdt.

Wat heeft dit met Frankrijk te maken, vraag je je af? Nou, er zijn ook een aantal puur Franse chatroulettes. Een van de grootste is Bazoocam, die precies als chatroulette werkt. Je kunt eventueel geheel anoniem met de ventjes praten, maar vrolijk word je er niet van. Roulettechat is nagenoeg identiek maar met nóg lelijker mensen.

Camtoya heeft als voordeel dat je er ingeschreven moet zijn. Dat maakt het allemaal nét even minder vrijblijvend en je hebt er dus minder kans op mastpoetsende matrozen. Bovendien kun je bij Camtoya ook je departement melden om de chatten met mensen uit je eigen regio.

Weer een andere ingang heeft Moveyourcam. Die kiezen er voor hun publiek te schiften op leeftijd. Dus van 16 tot 18 en 18 jaar en ouder. Hoe dat gecontroleerd wordt weet ik overigens niet. Niet neem ik aan.

Tot slot signaleer ik nog even ToRoulette, gebaseerd op Facebook. Die brengt je dus telkens in contact met iemand anders, maar je moet er inschrijven met je Facebook-account. Louter nette mensen, en dus geen hond online.

Reacties zijn gesloten.