How to sell a house in France

We zijn weer open! Het eerste logje met de nieuwe site-software. Dat gaat natuurlijk over mijn favoriete onderwerp: Immogo! Ik vond laatste een heel aardig regionaal magazine, gericht op de Creuse. Daarin las ik allerlei – kennelijk door adviseurs en amateurs geschreven – artikelen. Bovendien leek me het een aardige manier om de locale Engelse markt te bereiken. Dus nam ik een betaalde advertentie en schreef ik een artikel onder de uitnodigende titel: How to sell a house in France.

De advertentie leverde niet veel hits op. Maar het artikel was nog niet verschenen of de aanvragen stroomden binnen. Kennelijk zijn er nogal wat Engelsen in de Creuse die hun huis wilen verkopen. Kortom, een goede investering. Nu alleen nog een paar van die huisjes in de Creuse verkopen. Ze zijn niet bepaald duur, dus daar kan het niet aan liggen.

Reacties zijn gesloten.