Keukens

Niet omdat erom gevraagd werd, maar gewoon omdat de vorige serie over de terrassen(id van Dineke) zo’n leuk succes was. Dus stuur maar op die foto’s. Ik geef het startschot.

keuken van Ferry & Jeannetta


keuken van Dineke


keuken van Aatkeuken van Ronaldus
keuken van FrankB


keuken van Paul


keuken van Hanneke


keuken van Robert(A)keuken van Krek


keuken van RobertS


keuken van Sandra


keuken van Fred

41 reacties op “Keukens

 1. Ik zie het Ferry, Kennelijk heb ik wat gerommeld met photobucket, ik zal het z.s.m. rechtzetten.
  eerst even naar de garage om de auto te halen (die bijna is overleden)

 2. Ik heb niet eens een keuken, althans niet zo eentje waar je mee voor de dag kunt komen, maar wel een toilet.

 3. Het begon met de terrassen, nu de keukens, eindigen we met onze hobbykamers ?

 4. Stuur je keukenfoto’s dus naar Ferry’s privé-mail, dan zet hij ze online.
  Ferry, maak je de bestanden niet te groot, anders wordt het laden elke keer zo’n crime. Zeker voor sukkels met alleen ISDN.

 5. gerepareerd!
  Ik heb niet al mijn keukens (tot nu toe 6) digitaal, maar zal kijken wat ik kan vinden.

 6. Ik zal maar geen foto sturen van mijn keuken, die stamt nog uit de jaren ’70, compleet met jaren ’70 behang (ik heb al een jaar geleden ander behang gekocht maar de tijd…) en , jawel een formica tafel (met zelitje)! Ik heb er geen moeite mee, mijn keuken is heel erg praktisch….

 7. @ Marjan,
  De keuken is donkerbruin en het behang is met van die grafisch patronen, groen met beige!

 8. @Monique: maar dat is nu juist weer helemaal in! The seventies! Met rookkleurig glas/plastic, veel formica. Niks aan doen. Sterker: via Ebay krijg je er waarschijnlijk design-prijzen voor! Ah, joh… fotootje.
  Wij hebben ene rustiek eiken keuken, toen we het huis kochten net nieuw. Helemaal niet onze smaak, maar om nou een goed werkende keuken af te breken. Hetgene wat ons in Frankrijk het meest iirteert, is dat je hier geen grote wasbakken kunt kopen. Het zijn allemaal van die kleine kutbakjes, met een afdruipplateau er aan vast. Er pas niet eens een behoorlijke pan in!
  Onze nieuwe keuken komt daarom uit Italië, óf bij IKEA vandaan, in welk geval we de steenhouwer uit het dorp de wasbak op maat laten maken. 60×60, uit één stuk met een lekker groot werkoppervlak.

 9. Hou je d’r buiten, Henk!
  Nog even over die terrassen: ik heb nog steeds een terras vn JohnP tegoed.
  En heb jij geen terras, Henk?

 10. @Ferry: mijn dochter Emma ziet eruit als een Alien! En waar is mijn tekst gebleven?
  PFFFFFF

 11. Kun je die foto niet aanpassen of anders weghalen, Ferry? Dit ziet er niet uit!

 12. Kheb inmiddels mijn keuken opgestuurd. Let wel: bij gebrek aan een Franse keuken is het uiteraard onze eigen, Nederlandse keuken. Misschien, als we volgende week iets geschikts vinden, ook nog een Franse keuken.

 13. @ Marjan: jazeker. Geweldig fornuis. Jammer genoeg is het met het huis mee verkocht. Maar als het even kan, wil ik er weer eentje. Dan maar op propaan.

 14. @Ferry: oeps! Had ik even gemist, kennelijk.
  Je verwacht toch ook niet dat iemand die nog maar net is komen kennismaken, direkt zijn keukengeheimen deelt?

 15. Ik geloof dat wij meedingen naar de “meest zooierige keuken award”. Is toch geen gezicht tussen al die Siematic en Bulthaup elite. Kun je ze d’r nog afslopen Ferry, of zitten ze permanent verlijmd 😉

 16. Elite? Ik heb een Bulthaup, maar dt is niet mijn verdienste, hij zat er al. Vervolgens bezwoer mijn zwager(tje) die in keukens is, dat ik ‘m noooooit weg mocht doen, omdt ie zo biezonder is.
  Maar ik wil GAS!!! En een AGA!!! (Of een Nobel, of een…)

 17. @Ronaldus: Mooi rood is niet lelijk, maar ik moet toegeven je hebt rood en rood. En wat doet die man met gasmasker eigenlijk. Stroomt het gas vrijelijk uit de geiser? En dan laat jij je vrouw lekker bij de kachel plaatsnemen. Hier meissie ga hier maar even lekker zitten, ik moet even naar de brico. 😉

 18. @Aat, je hoeft het me niet drie keer in te peperen dat die keuken opvallend rood is. En dat stofmasker moest van de arbo. Dat heb ik truda tenminste wijs gemaakt.

 19. @Ronaldus: Ik dacht driemaal is scheepsrecht.
  Leek erop dat plaatsen niet lukte dus dat heb ik driemaal na 5 minuten afgebroken. Schijnt ‘ie het toch iedere keer gedaan te hebben.

 20. Ja, en we zijn er nog steeds niet uit. Normaal zit er een stekker aan een apparaat, plop in het stopcontact en gaan.