Korting op (van) alles bij de supermieren


Wat hebben mieren met korting te maken? Ik geef het op. Maar op deze site, die ik vond via de dode link www.superfourmi.com (????) uit een virusmailtje, vond ik wel errug veel goedkoop afgeprijsde kortingen met budgetartikelen voor minder geld. Van op zich nog best prima koltruien tot de nieuwste digitale camera’s met megapixelabundantie voor spotprijzen.
Typisch een kwestie van vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van!

3 reacties op “Korting op (van) alles bij de supermieren

  1. Ziet er allemaal erg goedkoop uit, maar heb je er zelf al iets besteld? Is het te vertrouwen? Leveren ze ook echt????
    GR

  2. Goeie vragen allemaal, GR. De site lijkt me te professioneel om oplichterij te zijn. Maar je weet het nooit. Zelf heb ik helaas niks nodig. Maar weet je wat? Als jij nou iets koopt, kun je ons laten weten wat je ervaringen zijn!