10 reacties op “La bonne ménagère — voor Krek.

  1. Wat mij betreft is ‘une bonne’ zonder meer veel interessanter. Wat een k*treclame op die gratis lycos-sites trouwens, maakt deze site zo goed als onbruikbaar. Dat kan toch niet de bedoeling zijn!

  2. Hoewel: bezocht die sites al tijdje niet meer, nu toch weer eens gedaan. Firefox gagne! de ingebouwde popupblocker houdt die lycostroep tegen. Voor de zekerheid ook nog een adblockje gezet op http://ads.multimania.lycos.fr/
    Maar eh, ik dwaal af, geloof ik.

  3. I.i.g. doel bereikt: weer een logje tussen beide café’s. Toch?

  4. @Krek: Er zijn mensen die voor hetere vuren staan, ik heb geen medelijden met jou.

  5. je moet eens volwassen worden,kan ook op latere leeftijd hoor!

  6. Eerst deden we een wedstrijdje wie de duurste auto had. Ik won. Nu wil je een wedstrijdje doen wie het zieligst is? Doe geen moeite. Jij wint.