Le Centre Pomme-Pidou?


Excuses, hier stond een mooi stukje over appels en hun namen, maar ik heb het per ongeluk weggegooid, terwijl ik een nieuw logje aan het maken was. En om nou hetzelfde verhaal opnieuw te gaan zitten bedenken (maar dan anders)… dat doe ik voor mijn klanten al vaak genoeg.
Laat ik dus volstaan te zeggen dat hier een interessante site te vinden is met veel informatie over appels en andere fruitbomen. Dat die site een bezoekje waard is én dat ik hem jullie hier kan aanbieden in naam van Hanneke, die me erover tipte. Sorry. Neem een appel.

3 reacties op “Le Centre Pomme-Pidou?

  1. Goeie link naar die fruitbomensite. Een onderwerp waar je geen genoeg van krijgt als je eenmaal aan het planten bent geslagen. Eergisteren hadden we een zaailing zitten determineren en daarna per abuis ons ‘bomenboek’ op de tuintafel laten liggen. Na 40 mm regen kun je je voorstellen hoe dat eraan toe is.
    Net een kastanje geplant die de buurman ons aanbood uit zijn bos. Dertig jaar wachten en dan heb je een bóóm.
    Lastig is dat we alle namen van planten en bomen in drie talen moeten weten. Frans voor de omgeving, Nederlands voor mijn familie en eventueel Engels vanwege verschillende Britse vrienden die in de buurt wonen. Het hoofd loopt je ervan om.

  2. Ai, ik moet er niet aan denken! Eén laptop verspelen door bliksem is al erg genoeg. Maar vooralsnog heb ik geen ADSL, dus geen WiFi-hub en is de verleiding om buiten draadloos te gaan zitten e-mailen en HeF’en er niet. Als ik buiten ben wroet ik dus in de aarde of knuffel onze logeer-ezel. Leuker dan saaie teksten redigeren. Maar er moet ook brood op de plank komen. Ik heb nog steeds die loterij niet gewonnen. Snik.