Marktplaats op ze Frans

De mannen van Marktplaats vangen na vijf jaar hard werken tientallen miljoenen per persoon voor hun geesteskind Marktplaats.nl. Dit succes heeft heel wat gelukszoekers geïnspireerd tot het opzetten van een vergelijkbare site in Frankrijk. De meest gelijkende kloon (misschien wel van marktplaats zelf?) is Marche.fr. Maar het wil daar nog niet echt lukken met de hoeveelheid advertenties. Geen vergelijk met de Nederlandse versie. Maar hoe komt dat nou? Is Frankrijk te groot? Heeft Ebay al te stevig voet aan de grond? Of is het de concurrentie van onder andere Kelkoo, Voila en Alapage? Zelf vind ik het jammer dat je bij Marche.fr in je advertenties geen site-adres mag opnemen. Zo kan ik mijn huizensite niet via Marche.fr spammen. Hoe dan ook, als je wat wilt (ver)kopen, kun je onder andere naar de Franse Marktplaats.

9 reacties op “Marktplaats op ze Frans

  1. Woensdag gaan we weg. Eerst naar de Aude, en dan via Remke en nog een logeeradresje weer op huis op an. Dit alles in een weekje. Mét de kinderen. Opa en oma passen intussen op de katten, die op hun beurt de moestuin sproeien ;-).

  2. Ik ben een pas beginnende verkoper over het internet in Frankrijk. Ik wou graag weten wat een goeie plaats is waar ik mijn site kan plaatsen en hoe ik het beste links plaats.

  3. koop hyundai in nederland stuk goedkoperbv teracan intilburg voor incl tva 30000 ero

  4. Met ruim 300.000 advertenties on line en meer dan 3 miljoen bezoekers per maand doet http://www.marche.fr het niet slecht. In de lijst van GRATIS advertentieswebsites staan we op de 3e plaats. En we duwen dus over enkele maanden hopen we nog hoger te staan. Je begrijpt het goed; Marche.fr is in Hollandse handen maar verder helemaal Frans!