RECLAME MAKEN? DOE HET HIER!

Heb je een bedrijfje in Frankrijk? Wil je je toko pushen of ben je op zoek naar werk? Op Hollandais en France mag je gewoonlijk geen reclame maken. Behalve hier! Schrijf je aanbod hieronder en voeg een link toe naar je site. Een linkje terug stellen we natuurlijk op prijs, maar het hoeft niet. Succes!

1 reactie op “RECLAME MAKEN? DOE HET HIER!

 1. Hallo allemaal,

  Ik zie dat we allemaal veel gemeen hebben….

  Mijn naam is Ed Scheppink, beginnend schrijver en francofiel! Met mijn gezin doorkruis ik vele arrondissementen in Frankrijk tijdens de zomervakanties en schrijf hier over. Het vele verzamelde materiaal is nét verworden tot een boekje, hetgeen ik hierbij onder de aandacht wil brengen. “Vive la France, vivre les vacances” zal een aanvulling zijn op het genot wat men beleefd of herbeleefd na of tijdens een zomervakantie in Frankrijk.

  Het boekje is voor de vele Frankrijkreizigers een terugervaren van de langbeloofde vakantie in Frankrijk, waar ze genoten van de cultuur, de rust, het land, de gewoontes en veelal het leven op de camping. Veel herkenbare momenten keren in het boek terug, en zal een lust zijn om te lezen.
  Graag wil ik u en de bezoekers ‘linken’ naar mijn site, zijnde “www.Vive la France, vivre les vacances.nl”. Deze site-naam is tevens de naam van mijn net uitgebrachte boek, ondergebracht bij boekscout.nl. Een link hiernaar vind men op mijn site. ( ook opwww.edscheppink.nl )

  Ik hoop op een positieve reactie van jullie en wens jullie uiteraard veel leesplezier.

  Met vriendelijke groet,

  Ed Scheppink
  e-scheppink@versatel.nl
  auteur: ‘vive la France, vivre les vacances’