18 reacties op “Ronaldus was hier…

 1. Leuk om te zien dat mijn kanjer nog kan lachen ondanks dat ze mij een weekje moet missen:)

 2. Mooie vriend ben jij… kan niet eens haar naam spellen. Hoe kwam je hier zo verzeild? Had ze je een sms’je gestuurd? Wellicht dat ze daarom zo lacht, omdat ze wist dat haar kanjer haar hier onder ogen zou krijgen 😉

 3. Tja.. Ik zie nu wel Ronaldus staan… maar deze foto kan net zo goed bij hem in de achtertuin genomen zijn. Om met boer Koekoek te spreken, bewijzen willen we zien Kerk.!! ().

 4. Hallo Aat,
  Ik heb je website bekeken. Wat een werk om zo’n huis op te knappen.
  Toen wij hier aankwamen in St bonnet de Mure bij Lyon hebben wij een nieuw huis gekocht met 780m² grond. Niet veel aan gedaan maar alleen een tuin met zwembad aangelegd. Na 10 jaar een ander huis gekocht met 2000m² in dit huis is er aardig wat op te knappen gelukkig ligt er al een zwembad en de tuin is redelijk aangelegd veel hoge bomen.
  We hebben wel al de keuken vervangen en nu is de beurt aan de garagedeur en daarna alle badkamers want alles zit onder de oude kleuren bruin en het behang was geheel ouderwets met bloemen zelfs op de badkamer. Maar we zitten er goed en hebben de tijd om als langzaam op te knappen. We werken ook allebei dus de tijd is er alleen in het weekend.
  Ik weet niet hoe het precies werkt een website maken dan had ik ook wat foto’s van ons huis en omgeving kunnen plaatsen.
  Ik woon trouwens dichtbij Lyon zijn er onder jullie mensen die Lyon al bezocht hebben?? Het is een mooie stad en veel dingen om te bekijken.

 5. @HannekeR: als je wilt kun je me wat foto’s mailen, dan maak ik even een pagina voor je, zoals die van Dineke in het smoelenboek. Wij wonen in de Bresse en komen dan ook regelmatig in Lyon. Zie ook hier.

 6. Sorry in allerhaast de naam van me vriendin verkeerd ingetikt maar liefde is belangrijker dan spellen:) Ze had idd gesmst dat ik even moest kijken dus zodoende op deze site terecht gekomen. Natuurlijk kende ik deze al van Ronaldus zijn verhalen.

 7. Wat voor een soort foto’s en is dat om een website aan te maken of voor het smoelenboek??
  Met mijn eigen website kan ik dan zelf ook dingen toevoegen etc.??

 8. Nee, dat laatste kan niet. Ik maak dan gewoon een fotoboekje voor je, dat is alles. Je kunt natuurlijk wel net als ik bij web-log.nl een website aanmaken. Klik links boven en claim een naam. Maar dan moet je nog steeds ergens op een webserver je foto’s stallen om er naar toe te kunnen linken. Ik zag dat Dineke photobucket gebruikt, maar zou zelf niet weten hoe dat werkt.

 9. kan ik zelf dan ook nog foto’s toevoegen in het fotoboekje, is het fotoboekje dan de link als ik de foto’s wil gebruiken voor mijn website??
  Bisous
  hanneke

 10. Sorry, maar je kunt dan niks zelf toevoegen. Het komt allemaal ergens op een website van mij te staan. Wel kun je de foto’s die er eenmaal staan gebruiken op je eigen web-log.nl site, door er rechtstreeks naar te linken.

 11. @HannekeR, zo te zien heb je internet via Free.fr.
  via hen heb je de mogelijkheid om een eigenwebsite te maken, kijk ff bij pagesperso je kunt dan via Free.fr foto uploaden en je website bijhouden.
  @Krek, heb je mijn mail ontvangen?

 12. nee tot nu toe nog niet.
  Ik zit nu nog op mijn werk en het adres is van thuis.
  Tussendoor kijk ik wel.

 13. ik moet zeggen dat ik er wel weer goed op sta zoals altijd :P:P

 14. @Aat, was dat maar waar, zo’n achtertuin in Nederland… dan hoef je toch niet meer naar Frankrijk.
  @Bob, pfffff……
  @Krek, de kinderen weten nu, dankzij Hiromi, wat lunchen op z’n Frans is. Nogmaals bedankt voor het gastvrije onthaal. Dave heeft beloofd, in mei, een nieuwe fles jenever mee te nemen 🙂