Service? STRIKE! Bij Quanta Bowling (71)

We zijn aan het bowlen als ik dit schrijf. Dat wil zeggen, de kinderen bowlen en ik ging zitten tikken. Komt de eigenaar van Quanta Bowling naar me toe: “Wilt u WiFi?” Ik: “Nou graag!” Hij geeft me een code en ik ben online.

Zo kwam het gesprek op service. Meneer blijkt Zwitser en legt uit dat hij hier is gekomen omdat hij van uitdagingen houdt. “Als je hier in Frankrijk een bedrijf kunt runnen, dan kun je het overal.”

Omdat hij zo aardig is, en lekkere koffie schenkt, maak ik hierbij even wat reclame. Mocht je ooit in de buurt van Chalon-sur-Saône op zoek zijn naar een bowlingcentrum, dan raad ik van harte Quanta aan. Ook voor poolbiljard en andere games, zowel voor kinderen als volwassenen. Bowling in Zuid-Bourgogne… Bowling Quanta.

Reacties zijn gesloten.