Typografie voor R&R


Een goed gezette tekst, daar kan een vakman uren naar kijken. Tenzij hij blind is natuurlijk, dan zal hij meer prijs stellen op een preeg. Zoals braille. Al lijkt me Fingerspitzengefühl nou niet de beste manier om een Gutenbergnavolger over het internet te geleiden. Hoe dan ook, (ex)grafici, leg je vingers tegen het scherm, volg de gids en geef je ogen goed de kost.

95 reacties op “Typografie voor R&R

 1. Ben niet echt in lollige bui…denk ik; vandaag door Montpellier gereden (allemaal eenrichtings verkeer…), een gesprek in turbo frans met een kantoortyp en bovendien was het weer boven de 30 graden. Blij toen ik weer in de bergen was.

 2. Yep, maar ik mopper nog beter. Lijkt me ook geen lolletje om bij 30 graden in een stinkende en drukke stad op bezoek te moeten bij een ambtenaar die Europese regels uitvoert.
  Gaat hier het weekend ook naar de 30 graden, wij zitten dan gelukkig op ons fietsie ergens bij Bad Bentheim in Allemagne. Voor de afwisseling eens lekker Duits horen, Duits praten, Duits eten en Duitse wijn drinken.

 3. Op de fiets in duitsland, hmm, da’s nou ja laat maar. 🙂
  Lekker eten hebben ze wel daar ja. Aan boord was het altijd feest als er weer een ‘kegelclub’ kwam. Een hele koelkast vol lekkernijen waar minstens voor nog een week van overbleef.

 4. Heb onze fietsen daarom voorzien (met plakletters) van het opschrift: ‘Fahrrad’, om misverstanden te voorkomen.
  Heb in Offenburg (Baden-Württemberg) de lekkerste Châteaubriant ooit gegeten, de rode wijn, uit Süd-Baden, die we erbij dronken was erg goed.

 5. Als er eenmaal zo’n 29 liter uit een doos van 33 is, moet je er even flink tegenaan want daarna word ie snel minder. Ja lastig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *