Vloerverwarming

deze vraag van Marjan is een beetje ondergesneeuwd dit weekeinde.
“Ik heb wel een vraagje, weet iemand van jullie waar je in FR van die vloerverwarmingmatjes kunt kopen voor onder een tegelvloer in de badkamer. Je kan ze gewoon in de tegellijmlaag meelijmen. Het lijkt me heel erg lekker warm aan mijn voetjes in de winter. In NL zie je die dingen in elke DHZ winkel, hier schijn ik ze niet te kunnen vinden, ze kennen die dingen hier ook niet, volgens mij. Hier bedoel ik dan de Mayenne, want ik heb ze al wel eens in Maison et Traveaux zien staan, maar dat nummer (waar dat in stond) kan ik natuurlijk nergens meer vinden. Wie o wie kan mij helpen…..
Bij voorbaat natuurlijk mijn hartelijke dank voor uw medewerking.”

9 reacties op “Vloerverwarming

  1. @Dank je wel ferry, hier had ik zelf natuurlijk weer niet aangedacht…
    @Krek, ik vind de vraag ook heel erg geschikt voor HeF….

  2. Je hebt gelijk, Marjan, de kans op een nuttig antwoord is hier inderdaad wat groter. Zelf heb ik trouwens ook elektrische vv in de badkamer. Met een timer, zodat ik ’s morgens bij binnenkomst al warme voeten heb.

  3. Ik heb het laten aanleggen toen ik nog in NL woonde, en weet dus niet waar de aannemer het vandaan heeft. Heb je al eens op een van de klussites gekeken, op de linkpagina?

  4. Krek, daar had ik nog niet aangedacht. Mijn hoofd werkt niet zo goed deze dagen, het is net of ik gevuld ben met een heleboel watten, dank je voor de tip.

  5. Beterschap. Marjan!
    Heeft Krek je aangestoken? Moet je ook maar niet naast ‘m gaan zitten in de kroeg!

  6. Dank je, Dineke, tja dat krijg je, ben je een keer aardi voor die jongen…krijg je dit…..ik ga voortaan wel naast Hans zitten