WELKOM BIJ HOLLANDAIS EN FRANCE

c) amweb
Het lijkt er op of er wat mensen genoeg hebben van de verbouwing bij de buren en hier komen kijken. Van harte welkom. Wegens achterstallig onderhoud gaat er van alles mis met inloggen, maar je kunt via de ‘Mail ons!’-knop altijd een mailtje sturen, dan maken we handmatig een account voor je aan.

Inderdaad, dan ben je niet anoniem meer, want dan weet ik wie je bent. Persoonlijk ben ik toch geen fan van 100% anonimiteit op het internet. Dat werkt maar geniepig gedrag in de hand. Bijna iedereen op HeF is met zijn echte naam bekend. Alleen ik niet, maar je vindt makkelijk wie ik ben via krek.nl.

Natuurlijk gaan we hier omzichtig met je persoonlijke gegevens om. We zullen ze niet meteen bij het eerste de beste meningsverschil in de groep gooien.

Iedereen is hier altijd lief voor elkaar. Zelfs al doen we soms een beetje plagerig. Heb je echt zin in een fittie (dat is internets voor ruzie), trek dan even bij mij aan de bel, dan open ik een speciaal topic onder de naam ‘Twistpunt’. Daar mag je dan helemaal los gaan, zodat de andere onderwerpen een beetje fris blijven.

Wil je zelf een topic beginnen, dan kan dat via de knop ‘Schrijf’. Alles mag, al hebben we de voorkeur voor redactioneel en inhoudelijk interessante stukken. Losse opmerkingen en algemene vragen bij voorkeur in het café bij Roger et Françoise.

Lees ook de schrijfhulp, zodat je weet hoe je je tekst accenten en links mee kan geven.

Amusez-vous bien!

Reacties zijn gesloten.