Chez Roger et Françoise, herfsteditie

Op veler verzoek een nieuw café.  Ja Jezus, Elz, wij hebben het ook druk. Weliswaar met minder leuke dingen, maar het moet allemaal toch wel gebeuren. Vanavond vieren we het tekenen van het huurcontract van ons nieuwe appartement in Tournus. Helaas is het oude nog niet verhuurd, zodat we nog tot 1 januari drie huizen moeten betalen. Dus moet ik veel geld verdienen en werken aan verhuursites om ook in 2013 de eindjes aan elkaar te kunnen knopen.
Als jullie in Nederland nou eens allemaal heel blij en optimistisch gingen kijken op straat en vooral veel Klaas- en Kerstcadeaus kopen, dan trekt de economie weer aan en blijft ook bij mij de kachel roken. Huphup, ik kan het niet alleen!

16 reacties op “Chez Roger et Françoise, herfsteditie

 1. Leuke dingen ja, maar volledig aan de bedelstaf, schraalhans keukenmeester etc. Mijn klanten hebben ook nauwelijks nog omzet.
  De kippen zijn er sinds vanmiddag en nu motten ze gaan leggen, en dan bedoel ik niet wat dat vrouwtje van Sportfondsenbad West altijd riep: En nou gaan we met s’n allen in het water leggen!, maar eieren wil ik zien. Toch leuk zo’n fris café. Ben benieuwd morgenochtend.
  Ik zit voor de verandering aan de rode wijn (Aldi, 1,89).

 2. Net SE-week gehad, nakijken to the max. Wij hebben het goed hier, met allebei een vaste baan. Maar wel door moeten tot 67e, dat is zwaar, in het middelbaar onderwijs.
  Doe maar een sterke koffie, als binnenkomer.

 3. Hier ook moeilijk. We hebben het niets slecht maar de komende jaren worden een uitdaging. Temeer omdat het bedrijf waar ik werk nu echt dicht gaat ik ik met 60 jaar nog nauwelijks kans op een ander baan heb.

 4. Hier is alles fantastisch. Helemaal geen crisis, ofzo. Wel erg druk ook, de laatste en komende tijd. Een nieuw café zet wel weer aan tot drankgebruik, he…
  -paul, ik zie nu pas dat je in Verweggistan bent; veel plezier!

 5. Ik zeg niks maar ik denk genoeg. Na een dag van 10 uur ff DWDD.
  Paul: ik verheug me nu al op de foto’s

 6. Novib-kalender. Is dat tegenwoordig een aanbeveling ? 😉
  Afijn, het is weer druk als vanouds in het café. Waar zijn de glazen?

 7. Brrr koud hier, -6 met harde wind. De kippen leggen nog en de eerste vier boekingen voor 2013 zijn al weer binnen, da’s dan goed.
  Verder aan een opleiding begonnen van 3 jaar (1 WE per maand), weet ik ook eens wat de kinderen hebben meegemaakt. Leuk hoor, weer klieren in de klas.

 8. Is het niet prettiger om in de rechter kolom de rubriek ‘recente reacties’ omhoog te schuiven, zodat die zonder scrollen zichtbaar wordt in de beginpagina?
  Zie nu pas dat Remke weer gaat klieren in de klas.