Chez Roger & Françoise, vrijdag 1 april


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

De wijn is glad op. De Burgemeester is vanmorgen opgepakt door de Gendarmerie in verband met een hennepkwekerij achter de Mairie. Françoise heeft de loterij gewonnen en er zit een kikker in het toilet… kortom: de humor viert hoogtij in Tiré-la-Chasse. Pas op dat je de deur niet uitloopt met een vis op je rug gespeld!

410 reacties op “Chez Roger & Françoise, vrijdag 1 april

 1. Ik heb de hele dag in de tuin zware arbeid verricht. Heb inmiddels een gezicht alsof ik zo van de wintersport kom.

 2. nog geen old amsterdam gezien dus… 🙁
  maar een bruine boterham (peng leveng) met oude goudse gaat er bij mij elke morgen in…. mmmmmmm

 3. Ja hallo Fred, bij mij in het dorp ook niet.
  In die put bij jou zijn toch wel grote plaatsen in de buurt.
  Je was in Alès, daar is vast een Carrefour, Auchan of een Géant. Bij Cora, Aldi, Lydl hebben ze het niet.

 4. @Dineke :: 01 april 2005 23:02: zoveel wat? Alès is de 1 na grootste plaats hier in het departement en is omgeven door centres commerciales…. ik heb er nog nooit een bord Auchan langs de weg zien staan…..

 5. @Coco :: 01 april 2005 23:03: levert voor “Ales Carrefour” een immobilier en allerlei sportmanifestaties… Schiet dus niet echt op…..

 6. @Dineke 23.00 uur: M’n dochter van bijna 6 maakte vandaag alleen maar grapjes. En zo’n guitige blik daarna bij het uitroepen van 1 april.

 7. Ach ja *vertederd* Roepen: Pap! Je trapt erin!! enzo.
  Of: je gulp staat open (hihihi).
  Die van mij zijn ietwat valser. (ik ga er verder niet op in)

 8. Coco: jezus! ik schrok me ook dood hoor! Heb namelijk 2 weken geleden voor het eerst een mp3 gestuurd naar Rene… 🙁
  Allemachtig wat een goeie grap, het schaamrood vliegt je eerst wel naar de kaken… haha!

 9. Ojeee…. mensen, zet je schrap! Róóóóóger, iedereen een dubbele van wat hij/zij wil! Omdat het geen grap is…:-)

 10. En dat sterven van de Paus zal wel 3 dagen duren… als goedgelovig man zal hij wel in de voetsporen van Jezus willen treden…..

 11. Zo, hèhè. Bo lekker uitgelaten. Ik lekker gelucht: het is heerlijk buiten, kom nog wat kennissen tegen, die terugkomen van hun laatste tennisspel en nu ben ik weer hier…Grappaatje staat er nog.

 12. En zo hoort het ook.
  Jullie hebben zels de brokkelkaas laten staan! *zeer verbaasd* Nou, daar had je best wat van mogen nemen, hoor.

 13. @Kits!: oh… niemand is origineel genoeg voor het ultieme voorzetje! nu snap ik het weer… wist niet dat ik niet de enige macho was hier … veg

 14. Ik loop nog ff naar benee voor een halve grappa. Wacht op mijn zoon eigenlijk. Is naar een verjaardag met wat andere vrienden op sleeptouw. Zonder jas, zonder vervoer. Die tref ik morgenvroeg her en der slapend aan…wedden?

 15. Ja Dieneke, ik weet het nog al te goed maar ben blij dat ik nu rustig kan doorslapen als ik naar bed ga… 🙂

 16. Dineke, niet in je blootje uit bed stappen.
  In de tijd dat iedereen nog thuis was moest ik in het weekend ook eerst stiekem om het hoekje kijken.

 17. Ik vraag hen altijd mij even te vertellen dat ze thuis zijn. Ik verwijt ze vervolgens achteraf dat ze het niet hebben gedaan, waarop ze doodleuk vertellen dat ik hele conversaties met ze heb gevoerd. Nou ja!

 18. Ze zijn sneaky, Coco. En de hond slaat niet op ze aan. Ze kome wel altijd even om het hoekie kijken en mijn dochter komt een kus geven. En ik hoor ze dus niet, in mijn eerste slaap slaap ik door een aardbeving heen.

 19. Mijn kinderen zijn best braaf. Vergeleken met de verhalen die ik hoor over nachtbraken. Zowle Pieter als Emma hebben andere verplichtingen en kijken dus wel uit tot 6 uur weg te blijven. (Gelukkig)
  Wat ze volgend jaar doen, wanneer ze op kamers wonen, dat hoef ik gelukkig allemaal niet te weten. (mijn moeder was gek geworden etc)

 20. Ach, we zien wel als ze er maar voor zorgen dat ze net zoveel of meer lol hebben dan dat ik er toen aan heb gehad

 21. ow ik was 400! en was ook al 300… Dineke, je doet het toch niet goed meer! Ok, rondje voor de heeeele lege zaak dan maar….

 22. En dat laatste kind is een ‘haar’.
  En trouwens, Kits, ik heb al eerder gezegd, iedereen denkt dat ik er op ‘loop’, maar het is echt toeval hoor.
  Ik ga even een nieuw café openen. Lekker fris. Zo’n lijkenlucht hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *