Dineke’s favoriete Fransman


Ik snuffel altijd graag even bij de boekenafdeling van de plaatselijke hypermarché. Vanmorgen liep ik op mijn gemakje te snuffelen bij de kookboeken. En ik kon de verleiding bijna niet weerstaan en ik baalde dat moederdag al geweest was, maar gelukkig komt vaderdag eraan en Jorgen houdt ook van koken. Dus hij zal het wel niet erg vinden om een kookboek van Dineke’s favoriete fransman te krijgen.
Hij is zo lekker…..
Marjan

43 reacties op “Dineke’s favoriete Fransman

 1. Ja hoor lekker ding, thuis is het waarschijnlijk een zure sukkel (Bomans) maargoed. Dat is de hang naar iets wat je nooit hebben zult.

 2. Rotte tanden, gatver! Nou die zal ie niet hebben. Eerder zo’n jufvrouw die iedere week het hele zaakie schoonspuit. Die cognac verdampt gewoon…

 3. Hoge druk?
  Zonder gekheid: aantrekkelijkheid zit ‘m niet in schoonheid (wat mij betreft tenminste). Kun je ook wel zine aan mijn lijstje favo filmacteurs. Daar staat geen Pitt of Cruise op, maar Bovengenoemde, Donald Sutherland, John Malkovitch, Tom Conti, voorwaar geen schoonheden, maar een charisma!!!

 4. Whaaaah, Sutherland! Mijn absolute topper…Daar wil ik wel mee op een vierkante meter.

 5. Ik vergat te melden dat ik Connery alleen maar lekkerder vind naarmate die ouder wordt…

 6. Ik moet met jongste dochter chips gaan eten voor de tv. Zij zoekt de film uit….LATER!!!

 7. Bill Murray (Groundhog day, Lost in Translation)?
  Vooral die laatste film. Hemeltje, lijk wel een vrouw.

 8. @HenK: ieder zijn smaak toch? Ik ben geen internetpolitie.

 9. ‘Depardieu cuisine’ hahaha ben benieuwd of dat estetisch verantwoord is op je bord

 10. Dat leidt vanzelf naar de volgende vraag: Is Obelix esthetisch verantwoord op je bord? Ik denk het wel… toch?

 11. @Remkus: Ook zo hongerig. Obelix gevuld met everzwijn, lekker. Moet vooral over de rand van het bord hangen.

 12. best een mooie foto (kiekje), niet iedereen weet wat maretak is, en dat had panoramix toch echt nodig om nog enige smaak aan dat brouwsel te geven.

 13. Was zeker bijna december, takje boven de deur etc..
  Is het beschermd! Geen flauw idee, maar bij ons is er meer dan genoeg.