Dineke’s favoriete Fransman


Ik snuffel altijd graag even bij de boekenafdeling van de plaatselijke hypermarché. Vanmorgen liep ik op mijn gemakje te snuffelen bij de kookboeken. En ik kon de verleiding bijna niet weerstaan en ik baalde dat moederdag al geweest was, maar gelukkig komt vaderdag eraan en Jorgen houdt ook van koken. Dus hij zal het wel niet erg vinden om een kookboek van Dineke’s favoriete fransman te krijgen.
Hij is zo lekker…..
Marjan

43 reacties op “Dineke’s favoriete Fransman

  1. Ja hoor lekker ding, thuis is het waarschijnlijk een zure sukkel (Bomans) maargoed. Dat is de hang naar iets wat je nooit hebben zult.

  2. Rotte tanden, gatver! Nou die zal ie niet hebben. Eerder zo’n jufvrouw die iedere week het hele zaakie schoonspuit. Die cognac verdampt gewoon…

  3. Hoge druk?
    Zonder gekheid: aantrekkelijkheid zit ‘m niet in schoonheid (wat mij betreft tenminste). Kun je ook wel zine aan mijn lijstje favo filmacteurs. Daar staat geen Pitt of Cruise op, maar Bovengenoemde, Donald Sutherland, John Malkovitch, Tom Conti, voorwaar geen schoonheden, maar een charisma!!!

  4. best een mooie foto (kiekje), niet iedereen weet wat maretak is, en dat had panoramix toch echt nodig om nog enige smaak aan dat brouwsel te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *