33 reacties op “Een hapje snot?

  1. met je tenen door het zand
    bloeiende kruiden in de wei
    water drinken na het aardappels poten
    alleen in een hapje snot zitten…

  2. Ik heb ze écht geprobeerd. Gemarineerd in champagne, nog wel. Maar gadverdamme, wat vind ik het vies. De Amerikanen frituren die beesten en kijk, dan is het meteen een stuk beter. Het zijn en blijven cultuurbarbaren, los Americanos, maar soms prefereer ik enig barbarisme boven hoog-culinair verantwoord.

  3. Ach, gelukkig lust niet iedereen ze. Nu hebben wij wat meer. En anders zouden ze voor de liefhebbers ook onbetaalbaar worden.

  4. Heb er op mijn laatste trouwdag zo’n dozijn weggewerkt. (Terwijl Tim walgend naast me stond)
    Ja sorry…schat…

  5. Ik maak ze ook wel eens gegratineerd in de oven. Dan lusten m’n familieleden ze ook. Maar ja, voor mij is dat barbarisme. De verfijnde zilte smaak is dan wel weg.

  6. Ooooooooooooooooooooooooh…….haringen…….. kreun… kreun…. die hebben ze hier niet rauw en met uitjes zo vers uit van het kraampje……..

  7. echt rauw zijn ze natuurlijk nergens meer, omdat ze vanwege die vermaledijde haringworm allemaal moeten worden ingevroren…maar lekker was het wel…

  8. Nou blijkt dat ze hier net over de grens in Spanje een Hollandse macro hebben met frikandellen natuurlijk maar ook gewoon tonnetjes haring, is dat wat en maar 3 uur rijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *