Hartelijk gefeliciteerd met deze kaart!

Ik haat digitale wenskaarten. Als je het écht te veel moeite vindt om even de deur uit te gaan om bij een kiosk een toepasselijk kaartje te kopen, daar met een pen een dito heilswens in te noteren, mijn adres op een envelop te schrijven en het geheel – voorzien van een postzegel met de juiste waarde – op de brievenbus te doen…. Als je dat echt te veel moeite vindt, vergeet dan godverdomme maar liever mijn hele verjaardag. Net als ik de jouwe. Ook erg.

16 reacties op “Hartelijk gefeliciteerd met deze kaart!

  1. Dank, nu kan ik tenminste het feest van Chavouot niet vergeten. Terwijl ik er nog nooit van gehoord had…

  2. hoewel mijn geboortedag me niets interesseert, mag iedereen het papieren en cybergeval vergeten

  3. @Marjan: Maar wat heeft dat nou weer met drank te maken? Ik word altijd vrolijk van drank. Ik heb gewoon een hekel aan digitale wenskaarten. Mág ik?

  4. Een digitale wenskaart is geen kaart. Een kaart is van papier. JUister is om het te hebben over een digitale wens.

  5. @krekje, jongen, rustig aan, tuurlijk mag je….
    Ik begrijp dat we blij mogen zijn dat je dit logje met drank hebt geschreven, zonder drank was ie nog erger geweest…

  6. Wie jarig is moet de agenda maar gebruiken, daar ist’ie voor..
    (kan niet alles meer bijhouden)