Hartelijk gefeliciteerd met deze kaart!

Ik haat digitale wenskaarten. Als je het écht te veel moeite vindt om even de deur uit te gaan om bij een kiosk een toepasselijk kaartje te kopen, daar met een pen een dito heilswens in te noteren, mijn adres op een envelop te schrijven en het geheel – voorzien van een postzegel met de juiste waarde – op de brievenbus te doen…. Als je dat echt te veel moeite vindt, vergeet dan godverdomme maar liever mijn hele verjaardag. Net als ik de jouwe. Ook erg.

16 reacties op “Hartelijk gefeliciteerd met deze kaart!

  1. @Marjan: Maar wat heeft dat nou weer met drank te maken? Ik word altijd vrolijk van drank. Ik heb gewoon een hekel aan digitale wenskaarten. Mág ik?

  2. @krekje, jongen, rustig aan, tuurlijk mag je….
    Ik begrijp dat we blij mogen zijn dat je dit logje met drank hebt geschreven, zonder drank was ie nog erger geweest…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *