25 reacties op “Je wilt toch ook ADSL ?

 1. Wij hebben al ADSL… Ze hebben er zelfs 300 meter kabel voor vervangen zodat wij ADSL zouden kunnen hebben…

 2. Loop ik hier weer te lummelen omdat zo’n {*^#]”/@ adverteerder weer te laat is met z’n spullen. Kwil naar huis, rammel van de honger. Ga morgen op voor het ‘Slachtoffer-Getuigschrif’, ga hoge cijfers halen, ik voel ’t aan m’n aambeien.

 3. Ziehier een lotgenoot van je Henk…hij smeerde er geloof ik jam op. Op zijn vraag aan zijn echtgenote (die zich er normaal buiten moest houden) hoe grott ook al weer, gaf ze met duim en wijsvinger een maat aan van een flinke walnoot.

 4. Há, meneertje, toen ik in 1974 mijn krantenwijkje liep waren de clichémannetjes weliswaar ter ziele, maar het Simplistisch Verbond was nog in volle oprichting. Wij liepen de hele wijk luidkeels de begintune zingend.

 5. Met die ballen in z’n buik.
  Heer Koot heeft ook een ‘pied-à-terre’ in FR, heb er, ergens, een boek over.

 6. Om even op het topic terug te komen: soms is ADSL niet ideaal. Soms is het een hele kunst om op het internet te komen, en zit je er eenmaal op dan rammelt de telefoon en kan je van voor af aan beginnen. Vaak is de snelheid om te huilen, toch maar eens bellen met Wanadoo. Ik kan het antwoord al wel raden……..

 7. Als de verbinding verbreekt bij gaan van de telefoon is het een lokaal probleem en is de signaalscheiding niet voldoende.
  De oplossing is een echte DSL splitter te installeren daar waar de lijn de woning binnen komt. Die lullige filtertjes die de Franse providers en modem leveranciers meeleveren zijn niets waard.
  Trust levert een zeer betaalbare splitter voor onder de 6 Euro. Als ik me goed herinner is het Trust Model SpeedLink 120.
  ook kan het de moeite lonen het meegeleverde USB modempje te vervangen voor een ethernet modem, evt met switching router geintegreerd om met meerdere computers en veilig (NAT/hardware firewall) het net op te kunnen.
  Wanadoo lui weten niets. De medewerkers bij France Telco weten niet eens dat ze OS/2 Warp in de zaak gebruiken in plaats van Windoze… Clueless.

 8. Dat is een heel duidelijke uitleg van Jan met de lange achternaam. Dat ‘splitten’ van je telefoonlijn is toch een standaardprocedure, anders heb je geen (A)DSL.