Online EK kijken in Frankrijk

Volgens Google zijn er veel mensen op zoek naar manieren om het EK voetbal te kijken in Frankrijk. Het is natuurlijk gewoon te volgen op de franse televisie, maar als Nederlander heb je niet echt zin om naar dat Franse babbelcommentaar te luisteren.
Helaas is er – voor zo ver ik weet – geen manier om online live EK voetbal in het Nederlands te kijken. Zelf kijk ik daarom in het Engels, Match of the Day Live bij de BBC. Die hebben een speciale iPlayer voor live streaming televisie. Nu is dat eigenlijk alleen in Engeland zelf te bekijken, maar met een speciaal abonnement van TV-Expat kun je stiekem alles zien via een proxy. Dat is een server in de UK, zodat het voor de BBC lijkt alsof je daar bent.
Een abonnement op de server van TV-Expat kost 15 euro per maand. Ik heb dat er graag voor over. Niet alleen om Nederland te kunnen zien verliezen van Denemarken, Duitsland en/of Portugal, maar ook voor heerlijke programma’s als Have I got news for you, The Graham Norton Show en IQ. En voor series als The Bridge en Silk. Om nog maar niet te spreken van de vele speelfilms. Alles beter dan die nagesynchroniseerde meuk in Frankrijk.

8 reacties op “Online EK kijken in Frankrijk

  1. he klinkt goed! ik heb net met paypal betaald, enig idee hoelang ik moet wachten op een email met alle codes er in?

  2. Geen idee, volgens mij was het in een paar minuten gepiept. Maar er zit een echte meneer achter, die gewoon antwoord geeft op mailtjes bij problemen.

  3. Kijk ook even in je spam-map. Soms filtert het mailprogramma dit soort bevestigingsmailtjes uit, ook al omdat het de eerste keer is dat je mail krijgt van TV-expat.

  4. Hé, cool. Ik kan al die series wel ‘streaming’ kijken maar dan weer niet bewaren of op de iPad zetten. Hiermee wel dus. The Bridge vond ik echt fantastisch trouwens. Gisteren zag ik aflevering 4 en 5 van ‘Silk’. Ook heel aardig.

  5. Wij hebben ze bewaard voor de vakantie en ze deze week bekeken. Helaas is waking the dead afgelopen.

  6. De hele familie downloadt dankzij de tip van Robert al heel lang BBC-dingen. Maar ze hebben ook ITV! En inderdaad die films, het is geweldig. Ook lekker voor op de iPad of -Phone.