Podcast Frankrijk Pourquoi Pas. Aflevering 3: Eten en uit eten

Wat zijn de regels en afspraken rond het apéritief en de maaltijden in Frankrijk? Wanneer beginnen ze, hoe lang duurt het en wat kun je het beste meenemen qua cadeautje? De eetgewoonten van de Fransen wijken flink af van wat wij in Nederland gewend zijn. Ook wat betreft het lunchen en dineren in eenvoudige of chique restaurants. Marit en Gregor vertellen over hun persoonlijke ervaringen en geven tips over de beste manier om zonder kleerscheuren een maaltijd met vrienden of in een horecagelegenheid door te komen.

Aflevering 3: Eten en uit eten

Leuk? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief in de rechter kolom en krijg een berichtje telkens als er een nieuwe podcast online komt.

Luisteren op Spotify
Luisteren op Apple Podcasts

Nuttige links:
De mooiste, fijnste dorpen
Klassement van departementen

Vragen? Stel ze vooral in de reacties hieronder. Wij zijn beginners en we staan open voor jullie suggesties, kritiek en ideeën.

——sponsors—–
MP-Bourgogne
Immogo
Parkengo

 

4 reacties op “Podcast Frankrijk Pourquoi Pas. Aflevering 3: Eten en uit eten

    • Je kunt hem hier online luisteren door op het pijltje in het logo te drukken. Ik heb nu ook links naar Spotify en Apple Podcasts toegevoegd.

    • Bedankt, Petra, wat vond je ervan? We smachten naar feedback want we kunnen zelf maar lastig beoordelen of het goed is, of te saai of te oppervlakkig… Alle commentaar is welkom.