Podcast Frankrijk Pourquoi Pas. Special: van de caféhouder die een camping wilde beginnen.

Coen Gosselink wilde samen met een oude schoolvriend een toeristisch bedrijfje starten in Frankrijk. Samen kochten ze een oude watermolen met bijgebouwen in het Westen van Frankrijk, vlak bij de stranden waar de geallieerden landden in 1944. En samen zouden ze alles gaan verbouwen. Samen? Dat liep anders. In deze ‘Ik Vertrek’-achtige aflevering van Frankrijk Pourquoi Pas ! vertelt Coen hoe het begon, hoe het mis ging en hoe alles uiteindelijk toch op zijn pootjes terecht kwam. En hoe de caféhouder ook op zijn eigen camping gewoon weer achter zijn eigen bar kwam te staan. Een boeiend en vooral ook leerzaam verhaal voor iedereen die droomt van een camping in Frankrijk.

Ook handig:

Coen Gosseling en zijn vrouw Ingrid hebben een camping met de naam ‘Wie dan leeft die dan zorgt’: Qui vivra verra. De website van Ingrid Gosselink-Lecleri vind je hier, maar je kunt haar recente werk net zo goed bekijken op Instagram.

Sponsor van deze podcast is:
Parkengo: stallingsplaatsen voor caravans in heel Europa

2 reacties op “Podcast Frankrijk Pourquoi Pas. Special: van de caféhouder die een camping wilde beginnen.

  1. ik ben erg tevreden over het resultaat Dank je wel Gregor. Door het verhaal zo te vertellen, loop je weer even door een deel van je leven en dat deed me goed.