Huizen te koop in Frankrijk

Om de zoveel tijd maak ik misbruik van dit blog om reclame te maken voor mijn fransehuizensites. Nu is de beurt aan ‘Property for Sale in France‘ (PSF), het voormalige Zorro Immo. We hebben namelijk de site sterk verbeterd, met veel meer mogelijkheden voor de verkopers om hun advertentie aan te passen, foto’s bij te plaatsen en zelfs een blog bij te houden. En het is voordelig!

Een advertentie op deze site kostte tot nu toe 95 euro, exclusief vertalingen (à 10 cent per woord). Veel mensen vonden dat toch een drempel. Daarom hebben we er een abonnementsvorm van gemaakt. Je betaalt nu €5,95 per maand. En ja, zo’n laag maandbedrag hakt er een stuk minder in.

Ook een grote verandering is dat we de site openstellen voor makelaars. Die kunnen nu dus ook hun objecten via PSF te koop aanbieden aan een breed internationaal publiek. Zoekers kunnen overigens ook filteren of ze alleen de huizen van particulieren, willen zioen of alles tegelijk. De site doet het overigens vooral in Nederland en België erg goed bij de zoekmachines.

2 reacties op “Huizen te koop in Frankrijk

  1. Great stuff from youR hollandais.en-france.nl , man. Ive read your stuff before and youre just too awesome. I love what youve got here, love what youre saying and the way you say it. You make it entertaining and you still manage to keep it smart. I cant wait to read more from you. This is really a great blog.

  2. Deze spammert was zo vleiend, die móest ik doorlaten. Maar niet dan nadat ik de link naar zijn kutsite heb verwijderd, natuurlijk.