Huis in Bourgogne huren voor de vakantie

In de zomermaanden wonen we in ons vakantie-appartement in het centrum van Mâcon, waar we dit jaar overigens een etappestart van de Tour de France mogen beleven, maar daarover later meer. Om dit appartement te bekostigen, verhuren we onze hoofdwoning. Er zijn nog een paar weken beschikbaar. Om precies te zijn de tweede week van juli en de laatste drie weken van augustus. Dus als je rust en ruimte zoekt, kijk dan even hier en neem contact op. Het huis kost in het hoogseizoen 900 euro per week en er is ruimte voor zes personen. Dat is dus maar 150 euro per persoon! Geen geld.

7 reacties op “Huis in Bourgogne huren voor de vakantie

 1. Waarom krijg ik “Geen gegevens ontvangen
  Kan de webpagina niet laden omdat de server geen gegevens heeft verzonden.
  Hier zijn enkele suggesties:
  Laad deze webpagina later opnieuw.
  Fout 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): De server heeft de verbinding verbroken zonder gegevens te verzenden.” dit te zien onder dit bericht? #dtv

  • Daar staat gewoonlijk een schema met beschikbaarheidsdata, maar dat wordt aangeleverd door gites.nl. Ligt er kennelijk even uit.

 2. Inderdaad, een deel van gites.eu ligt plat. Lekker, zo vlak voor het seizoen.

 3. OK, duidelijk. Ik vind dit overigens een erg leuke nieuwe ontwikkeling! I.p.v. ‘alleen maar’ interessante sites ook alledaagse dingetjes. Misschien moet ik dan de Hollandsche kant wat benadrukken, al dan niet Frans gerelateerd?

 4. Ja, moet je doen! Ik vond dat verhaal waarnaar je linkte over de ‘reversed classroom’ best boeiend. Dat verdient een blogje!

 5. Trouwens, Elz, als je meeleest, wellicht kunnen we wat van jouw oudere blogjes over groenten, paddestoelen en andere franse tuinzaken recycleren? Met verwijzing naar de bron natuurlijk.